Overclockers Australia Forums
OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > General Topics > Troubleshooting Help

Notices


Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!
Search our forums with Google:
Reply
 
Thread Tools
Old 29th December 2011, 8:10 AM   #1
Ninja_Harbinger Thread Starter
Member
 
Ninja_Harbinger's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: A warp pipe near you
Posts: 997
Default iPod Touch 4G won't boot

Hey guys... So I have jailbroken my iTouch 4g. I was installing something in Cydia but my iPod stopped responding so I had to reset it. Now it won't get past the loading splash screen

I'm on 5.0.1 tethered with an untether package on cydia. I have managed to get into recovery mode once but it was just a fluke.

How can I fix this? Will I have to restore it in iTunes because it isn't being detected.

Thanks... Ninja!
__________________
Main Rig - AMD 8320 W/ Hyper 212+| ASRock 970 Extreme 4 | 8GB DDR3 | Gigabyte 7950 WF 3GB 1150/1300 | 1TB/1TB/500GB/128GB Samsung 830 SSD/DVD-RW | Antec HCG-750 | NZXT Phantom 410 | Win8 Pro x64
Google nexus 4
If I helped, thank me with Litecoin: LRgxPUAYBQU2CdMEyycNPcsBow2CM3PA8W Dogecoin: D5VzbVPinwU3Z98sTRFgfHkKfhGXdQje8o Bitcoin: 1NH7BhKKGSand2wxBvZb7eBzQNyDQC41uM

Last edited by Ninja_Harbinger; 29th December 2011 at 5:58 PM.
Ninja_Harbinger is offline   Reply With Quote

Join OCAU to remove this ad!
Old 29th December 2011, 2:07 PM   #2
Ninja_Harbinger Thread Starter
Member
 
Ninja_Harbinger's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: A warp pipe near you
Posts: 997
Default

Bump nothing?
__________________
Main Rig - AMD 8320 W/ Hyper 212+| ASRock 970 Extreme 4 | 8GB DDR3 | Gigabyte 7950 WF 3GB 1150/1300 | 1TB/1TB/500GB/128GB Samsung 830 SSD/DVD-RW | Antec HCG-750 | NZXT Phantom 410 | Win8 Pro x64
Google nexus 4
If I helped, thank me with Litecoin: LRgxPUAYBQU2CdMEyycNPcsBow2CM3PA8W Dogecoin: D5VzbVPinwU3Z98sTRFgfHkKfhGXdQje8o Bitcoin: 1NH7BhKKGSand2wxBvZb7eBzQNyDQC41uM
Ninja_Harbinger is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2011, 2:12 PM   #3
kinet1c
Member
 
Join Date: May 2009
Location: Sydney
Posts: 60
Default

You can try tiny umbrella

It has a enter and exit recovery option. Saved me a few times. Give it a go.
__________________
- 2500K - Z68m-itx - 8gb corsair 1600mhz ddr3 - gigabyte 6850 oc - 120gb sandisk ssd - 3tb+3tb - Scythe Shuriken - Silverstone SG05+450w -
kinet1c is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2011, 3:51 PM   #4
Ninja_Harbinger Thread Starter
Member
 
Ninja_Harbinger's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: A warp pipe near you
Posts: 997
Default

Will do, I'll post updates soon
__________________
Main Rig - AMD 8320 W/ Hyper 212+| ASRock 970 Extreme 4 | 8GB DDR3 | Gigabyte 7950 WF 3GB 1150/1300 | 1TB/1TB/500GB/128GB Samsung 830 SSD/DVD-RW | Antec HCG-750 | NZXT Phantom 410 | Win8 Pro x64
Google nexus 4
If I helped, thank me with Litecoin: LRgxPUAYBQU2CdMEyycNPcsBow2CM3PA8W Dogecoin: D5VzbVPinwU3Z98sTRFgfHkKfhGXdQje8o Bitcoin: 1NH7BhKKGSand2wxBvZb7eBzQNyDQC41uM
Ninja_Harbinger is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2011, 4:41 PM   #5
Ninja_Harbinger Thread Starter
Member
 
Ninja_Harbinger's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: A warp pipe near you
Posts: 997
Default

Ok so it appears that TinyUmbrella has worked, I can access recovery mode now. When I try to restore it I keep getting errors, so far I got Unknown error 11 for which I restarted my computer but now I'm getting Unknown error 21. Now, I have followed the instructions the best I can but I can't access port forwarding. I have allowed both ports 80 and 443 inbound and outbound on both TCP and UDP Protocols in Windows Firewall.
__________________
Main Rig - AMD 8320 W/ Hyper 212+| ASRock 970 Extreme 4 | 8GB DDR3 | Gigabyte 7950 WF 3GB 1150/1300 | 1TB/1TB/500GB/128GB Samsung 830 SSD/DVD-RW | Antec HCG-750 | NZXT Phantom 410 | Win8 Pro x64
Google nexus 4
If I helped, thank me with Litecoin: LRgxPUAYBQU2CdMEyycNPcsBow2CM3PA8W Dogecoin: D5VzbVPinwU3Z98sTRFgfHkKfhGXdQje8o Bitcoin: 1NH7BhKKGSand2wxBvZb7eBzQNyDQC41uM
Ninja_Harbinger is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2011, 4:47 PM   #6
kinet1c
Member
 
Join Date: May 2009
Location: Sydney
Posts: 60
Default

Sounds like you need to go deeper than recovery mode then. Access DFU mode with the assitance of the newest redsnow. In extras there is the option of pwned dfu mode. select that and it will guide you through it.

once in that mode open itunes and do a restore. Should be sweet hopefully.
__________________
- 2500K - Z68m-itx - 8gb corsair 1600mhz ddr3 - gigabyte 6850 oc - 120gb sandisk ssd - 3tb+3tb - Scythe Shuriken - Silverstone SG05+450w -
kinet1c is offline   Reply With Quote
Old 29th December 2011, 5:58 PM   #7
Ninja_Harbinger Thread Starter
Member
 
Ninja_Harbinger's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: A warp pipe near you
Posts: 997
Default

Restored stock apple firmware 5.0.1. Just jailbroke it with RedSn0w untethered. Thanks for your help guys!
__________________
Main Rig - AMD 8320 W/ Hyper 212+| ASRock 970 Extreme 4 | 8GB DDR3 | Gigabyte 7950 WF 3GB 1150/1300 | 1TB/1TB/500GB/128GB Samsung 830 SSD/DVD-RW | Antec HCG-750 | NZXT Phantom 410 | Win8 Pro x64
Google nexus 4
If I helped, thank me with Litecoin: LRgxPUAYBQU2CdMEyycNPcsBow2CM3PA8W Dogecoin: D5VzbVPinwU3Z98sTRFgfHkKfhGXdQje8o Bitcoin: 1NH7BhKKGSand2wxBvZb7eBzQNyDQC41uM
Ninja_Harbinger is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 10:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd. -
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Internode!