Overclockers Australia Forums

OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > Specific Hardware Topics > Portable & Small Form Factor

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 12th October 2017, 5:09 PM   #2056
Tazor
Member
 
Tazor's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Canterbury, 3126
Posts: 1,466
Default

Quote:
Originally Posted by oldskoolbreakz View Post
Well my build is not going so smoothly - everything is set up apart from the GPU and working great, but after installing the EVGA cooler on the 1080ti the card doesn't work (I can boot with the CPU's hdmi output - in Windows, device manager can see the 1080ti but gives 'error code 43').

Will try to figure it out on the weekend. Hope I haven't bricked the GPU
Weird, I had a lot of issues with my Shift as well, which is why I moved to the P1.

My issue was freezing on boot up and my display drivers would constantly crash. I also thought it was my GPU, Vega 64, but when Case Gear tested it it was all fine and running different parts it had the same issue.

My advise: Remove all parts from the case and run them externally to see if they have the same issue and swap out parts you have spares for until youj can confirm where the issue lies.
__________________
My Rig AMD R7 1700 | Motherboard Not Released Yet | XFX Vega 64 | G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz | Samsung 960 EVO 250GB | Silverstone 700W Platinum SFX-L | Thermaltake Core P1 | AOC AGON AG241QX
Tazor is offline   Reply With Quote
Old 13th October 2017, 7:18 PM   #2057
FIREWIRE1394
Member
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 198
Default

I can finally post in this thread!! Have a black corsair graphite 380T and a gigabyte AB350N-Gaming WIFI and a couple of processors and ram kits..

Looking forward to my first ITX build, my first AM4 build and my first DDR4 build this weekend.

I shall call the computer the lan Computer One.. or LC1
__________________
Why would we start slinging shit balls at the shit hive when the shitty little bees aren't stinging us?
FIREWIRE1394 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
9300itx, zotac

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 3:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Micron21!