Overclockers Australia Forums

OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > General Topics > Troubleshooting Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 8th September 2017, 10:43 AM   #1
PLooB Thread Starter
Member
 
PLooB's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,483
Default Chrome and Internet explorer Crash and Won't Start. Works in Safe mode.

I thought I would post the solution here for others.

Today I started my PC and usually chrome opens on startup but didn't this time. I got the windows message "Google Chrome has stopped working". I then tried to open Internet Explorer and that wouldn't work either.

All other applications were working fine and I was connected to the internet. At this point I thought I had a virus/malware blocking my internet access. I restarted in safe mode with networking and found chrome working like normal. Now I knew there was something interfering with my browsers.

At the same time, I was googling for a solution and found a solution by Coveycomputers.com . Basically, uninstall AVG anti-virus or McAfee because they were blocking the browsers. Solution link here: https://productforums.google.com/d/m...c/OxA8fiF6PmwJ

I uninstalled AVG, restarted, and here I am posting the solution in chrome!

It's very frustrating to have this problem randomly appear, but glad I found the solution and hopefully others find this helpful too.
__________________
Twitter: @ShervinD
PLooB is offline   Reply With Quote
Old 8th September 2017, 12:20 PM   #2
Andy3008
Member
 
Andy3008's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Paradise City 5075
Posts: 865
Default

Always good to share a solution, thanks.
__________________
WORK - 7500 - Maximus VIII Hero - 1070 Strix OC - 16G ROG Doms 3200 - Samsung 850 EVO - Corsair AX1200i - Tt Core P3 - Kraken X61
REST - ASUS G752 laptop
PLAY - 2015 HSV Senator
Andy3008 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 9:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Micron21!