Overclockers Australia Forums

OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > General Topics > Troubleshooting Help

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 18th March 2017, 3:00 PM   #31
Moarkill Thread Starter
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 636
Default

Reistalled windows updates and now it all seems to be working just fine! I had to adjust the memory speed in bios to ensure it was downclocked..It was 2400 that was being made to run at 2133..Changed that, updates. All good now!
__________________
Core I5-2500k, AsRock Fatal1ty Pro Z68 , G-Skill Phoenix 128GB SSD boot, 2tb Storage, 8gigs Corsair Vengeance 1600 DDR3 , Sapphire 6970, Silverstone Strider 850Watt PSU, White Corsair 800D. .

Last edited by Moarkill; 18th March 2017 at 3:17 PM.
Moarkill is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2017, 3:12 PM   #32
shane41
Member
 
shane41's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: on the edge
Posts: 4,924
Default

Happy days man As I always say, never trust ram
__________________
Nothing to see here So I'm told often
shane41 is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2017, 3:17 PM   #33
Moarkill Thread Starter
Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 636
Default

Cheers for the help guys! Now to save for a 1080 and a new monitor
__________________
Core I5-2500k, AsRock Fatal1ty Pro Z68 , G-Skill Phoenix 128GB SSD boot, 2tb Storage, 8gigs Corsair Vengeance 1600 DDR3 , Sapphire 6970, Silverstone Strider 850Watt PSU, White Corsair 800D. .
Moarkill is offline   Reply With Quote
Old 18th March 2017, 3:25 PM   #34
shane41
Member
 
shane41's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: on the edge
Posts: 4,924
Default

We expect now some benches + beer & .........no nothing else really
Amd welcomes you back.
__________________
Nothing to see here So I'm told often
shane41 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 11:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Micron21!