Overclockers Australia Forums

OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > General Topics > Overclocking & Hardware

Notices


Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!
Search our forums with Google:
Reply
 
Thread Tools
Old 18th June 2012, 6:25 PM   #91
kazen
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Sep 2011
Location: 3147
Posts: 751
Default

thanks for that.
kazen is offline   Reply With Quote

Join OCAU to remove this ad!
Old 23rd June 2012, 9:39 AM   #92
MDewMadOScar
Member
 
MDewMadOScar's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Mildura, Australia
Posts: 75
Default

Said I'd make some subs, hope 4011 is all G
i7 920, Dom GTs 955Mhz(1910Mhz)@6-7-6-20
8m 54.891s
__________________
i7 920 4.2@1.2 - Gene III - GTX780 - 6GB Corsair Doms- EVO Series 250GB - OCZ ZX 850 - Corsair 350D

Last edited by MDewMadOScar; 23rd June 2012 at 11:53 AM.
MDewMadOScar is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 11:45 AM   #93
jjjc_93
Member
 
jjjc_93's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Perth
Posts: 2,095
Default

4011 is probably pushing it Dew, it's only meant to be one step over 4gig (as in set 4gig and board steps a couple mhz over). Even my 4008 run was getting a bit high. (Just IMO, I don't run this thread)

Nice first run. Push that uncore clock some more and start playing with subtimings.
__________________
Team.AU
jjjc_93 is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 11:46 AM   #94
MDewMadOScar
Member
 
MDewMadOScar's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Mildura, Australia
Posts: 75
Default

Quote:
Originally Posted by jjjc_93 View Post
4011 is probably pushing it Dew, it's only meant to be one step over 4gig (as in set 4gig and board steps a couple mhz over). Even my 4008 run was getting a bit high. (Just IMO, I don't run this thread)

Nice first run. Push that uncore clock some more and start playing with subtimings.
All G. I'll lower it on my next runs.
__________________
i7 920 4.2@1.2 - Gene III - GTX780 - 6GB Corsair Doms- EVO Series 250GB - OCZ ZX 850 - Corsair 350D
MDewMadOScar is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 12:05 PM   #95
kazen
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Sep 2011
Location: 3147
Posts: 751
Default

Dammit, which tiny xp selection do I use? I want to be able to turn themes to luna :-/
kazen is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 12:07 PM   #96
t8y
Member
 
t8y's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: SA, 5011
Posts: 4,197
Default

dont select "bare"
i do the normal one without extra drivers, ie/wmp/oe etc. think its option 4 on the disc i have
it still has all the themes etc
__________________
| hwbot | steam | battlefield |
t8y is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 12:12 PM   #97
jjjc_93
Member
 
jjjc_93's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Perth
Posts: 2,095
Default

I have no experience with Tiny XP (I built my own from a stock version) but one of the first 2 options should include themes. If not, go to your services list and see if the themes service is there and running.
__________________
Team.AU
jjjc_93 is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 12:45 PM   #98
kazen
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Sep 2011
Location: 3147
Posts: 751
Default

Gah, just installed another version, this one had themes but no msconfig

Options on the disk I have are

1- normal install
2-unattended install
2a- full xp
2b- slimmed xp
2c- tinyxp with ie8 etc
2d- tinyxp without
3-tinyxp beast edition
4-microxp

Now, beast edition has some wierd theme built in, microxp has no themes, and I tried 2d, it had themes but no msconfig.

Why is this so hard??
kazen is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 2:39 PM   #99
snappy1
Member
 
snappy1's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Benching
Posts: 4,165
Default

Quote:
Originally Posted by kazen View Post
Gah, just installed another version, this one had themes but no msconfig

Options on the disk I have are

1- normal install
2-unattended install
2a- full xp
2b- slimmed xp
2c- tinyxp with ie8 etc
2d- tinyxp without
3-tinyxp beast edition
4-microxp

Now, beast edition has some wierd theme built in, microxp has no themes, and I tried 2d, it had themes but no msconfig.

Why is this so hard??
You guys have a different version to me, I have 9 versions of tiny on 1 disc, 9 seems to perform the best for me
snappy1 is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 3:02 PM   #100
Madengineer
Member
 
Madengineer's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,240
Default

Where could one find a copy of Tiny XP?
__________________
'Fakts still exist even if they're ignored.'
Madengineer is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 3:14 PM   #101
kazen
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Sep 2011
Location: 3147
Posts: 751
Default

What is tinyxp?

Last edited by kazen; 23rd June 2012 at 6:00 PM.
kazen is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 5:26 PM   #102
t8y
Member
 
t8y's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: SA, 5011
Posts: 4,197
Default

Quote:
Originally Posted by kazen View Post
Gah, just installed another version, this one had themes but no msconfig

Options on the disk I have are

1- normal install
2-unattended install
2a- full xp
2b- slimmed xp
2c- tinyxp with ie8 etc
2d- tinyxp without
3-tinyxp beast edition
4-microxp

Now, beast edition has some wierd theme built in, microxp has no themes, and I tried 2d, it had themes but no msconfig.

Why is this so hard??
mine ("rev9") sounds simlar to snappys copy.

and ffs, dont ask where we got it from.. bad enough we are even discussing it.


__________________
| hwbot | steam | battlefield |
t8y is offline   Reply With Quote
Old 23rd June 2012, 5:28 PM   #103
MDewMadOScar
Member
 
MDewMadOScar's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Mildura, Australia
Posts: 75
Default

JJJC convinced me to slim down my XP. Was alot simpler than I remembered TBH
__________________
i7 920 4.2@1.2 - Gene III - GTX780 - 6GB Corsair Doms- EVO Series 250GB - OCZ ZX 850 - Corsair 350D
MDewMadOScar is offline   Reply With Quote
Old 24th June 2012, 9:56 AM   #104
kazen
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Sep 2011
Location: 3147
Posts: 751
Default

well, finally found an XP with both msconfig and themes, so with any luck i can start playing around today, or maybe tomorrow.
kazen is offline   Reply With Quote
Old 24th June 2012, 1:57 PM   #105
kazen
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Sep 2011
Location: 3147
Posts: 751
Default

accidently won hypers on ebay.
"accidently"
kazen is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 5:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Micron21!