Overclockers Australia Forums

OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > Software Topics > PC Games > MMOs

Notices


Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!
Search our forums with Google:
Reply
 
Thread Tools
Old 8th July 2016, 6:39 PM   #106
r8response
Member
 
r8response's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sunshine Coast
Posts: 6,276
Default

Quote:
Originally Posted by Madengineer View Post
... There's not really anything you can do to fuck it up.
Well it worked for me. Therefore we can only assume you're doing something wrong.
__________________
MSI B85-G43 / Intel Core i5 4590 / Gigabyte GTX 1070 G1 / Crucial MX100 256GB SSD / G.Skill Sniper 8GB (2x4GB) DDR3
r8response is offline   Reply With Quote

Join OCAU to remove this ad!
Old 8th July 2016, 6:42 PM   #107
Madengineer
Member
 
Madengineer's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,184
Default

Quote:
Originally Posted by r8response View Post
Well it worked for me. Therefore we can only assume you're doing something wrong.
Do you want me to video record and post it here, showing the exact same way Submariner told me to do it???
__________________
'Fakts still exist even if they're ignored.'
Madengineer is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2016, 6:43 PM   #108
r8response
Member
 
r8response's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sunshine Coast
Posts: 6,276
Default

I don't give a shit what you do.

The fact is, it works for me and not for you. Therefore YOU are doing something wrong.
__________________
MSI B85-G43 / Intel Core i5 4590 / Gigabyte GTX 1070 G1 / Crucial MX100 256GB SSD / G.Skill Sniper 8GB (2x4GB) DDR3
r8response is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2016, 6:46 PM   #109
Submariner
Member
 
Submariner's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Suffolk Park, NSW
Posts: 4,987
Default

The only thing I can think of, that is different, is that I send stuff from PVP server to PVP server. I wonder is there a problem sending from a PVP to a PVE server?
__________________
Knowledge Brings Fear
Submariner is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2016, 7:20 PM   #110
r8response
Member
 
r8response's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sunshine Coast
Posts: 6,276
Default

Quote:
Originally Posted by Submariner View Post
The only thing I can think of, that is different, is that I send stuff from PVP server to PVP server. I wonder is there a problem sending from a PVP to a PVE server?
You can send BoA items from PVP to PVE servers
__________________
MSI B85-G43 / Intel Core i5 4590 / Gigabyte GTX 1070 G1 / Crucial MX100 256GB SSD / G.Skill Sniper 8GB (2x4GB) DDR3
r8response is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2016, 8:58 PM   #111
Submariner
Member
 
Submariner's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Suffolk Park, NSW
Posts: 4,987
Default

Quote:
Originally Posted by r8response View Post
You can send BoA items from PVP to PVE servers
True, I was just logged in and realised I had level 5 Horde toon on Nagrand, so sent Baleful gear from Frostmourne Alliance to that Nagrand Horde toon, no problem.

Madengineer, have you tried creating another toon on Nagrand and sending it gear to see if there is something strange going on with your Msbighorn toon?
__________________
Knowledge Brings Fear
Submariner is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2016, 9:08 PM   #112
Nightwish
Member
 
Nightwish's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 1,744
Default

I've sent many a boa across servers/faction. Are you sure your issue isn't something stupid like you need to type msbighorn - nagrand instead of msbighorn-nagrand?
Nightwish is offline   Reply With Quote
Old 8th July 2016, 9:29 PM   #113
BAK
Member
 
BAK's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Melbourne
Posts: 524
Default

Quote:
Originally Posted by Madengineer View Post
I hate that I have a fuck tonn of Baleful gear that I can't use on a realm.

My main toon is on Frostmourne. It's a Prot Pally. I've collected a shitload of Baleful tokens for druid/warrior etc (that are Bnet account bound) but my only Druid is a horde toon on Nagrand... Why bother having it account bound like that, but not able to send it inter-faction/inter-realm
It's account bound. You can send it inter-faction, and inter-realm. From Nagrand, just send it via mail to:

Yourcharacter-Frostmourne

EDIT: Looks like I missed a few posts before this one got submitted. You can only send the "uncrafted" baleful tokens, not once you've "opened" it and made the item with the stats. Only thing I can think of that you're doing wrong.
__________________
NeOnServ 2.0: Ubuntu 16.04LTS | Q6600 | 8gb | G/A 8EP35-DS3P | AOC-USAS-L8i | 15x 2tb Samsung HD204UI (ZFS Raid-Z2) | CMStacker 810
WoW ("Retired"): Paladin | Twitter

Last edited by BAK; 8th July 2016 at 9:31 PM.
BAK is offline   Reply With Quote
Old 9th July 2016, 11:06 AM   #114
Madengineer
Member
 
Madengineer's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 11,184
Default

I fixed it up last night.

It wouldn't let me send multiple items at once.

More improtantly, I'm re-playing WC3 before Legion, because dat lore.
__________________
'Fakts still exist even if they're ignored.'
Madengineer is offline   Reply With Quote
Old 16th July 2016, 9:29 AM   #115
NSanity Thread Starter
Member
 
NSanity's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: Canberra
Posts: 15,782
Default

Legion pre-patch - July 19th.

Its over bois.
NSanity is offline   Reply With Quote
Old 16th July 2016, 10:38 AM   #116
BoutS
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: International
Posts: 3,664
Default

Thank fuck for that.

Spent my garri resources on gold sacks
__________________
esquobar - bf4/wow/*
BoutS is offline   Reply With Quote
Old 16th July 2016, 11:51 AM   #117
r8response
Member
 
r8response's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Sunshine Coast
Posts: 6,276
Default

Quote:
Originally Posted by BoutS View Post
Thank fuck for that.

Spent my garri resources on gold sacks
Sell all those follower upgrade items you have. I made a few thousand the other night. The sell price on them drops by 90% or more.
__________________
MSI B85-G43 / Intel Core i5 4590 / Gigabyte GTX 1070 G1 / Crucial MX100 256GB SSD / G.Skill Sniper 8GB (2x4GB) DDR3
r8response is offline   Reply With Quote
Old 16th July 2016, 11:56 AM   #118
BoutS
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: International
Posts: 3,664
Default

Yep been flogging them for good coin.

Vale garrison gold.
__________________
esquobar - bf4/wow/*
BoutS is offline   Reply With Quote
Old 16th July 2016, 12:12 PM   #119
Eradicate'
Member
 
Eradicate''s Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Adel
Posts: 1,239
Default

Quote:
Originally Posted by BoutS View Post
Thank fuck for that.

Spent my garri resources on gold sacks
As someone who has returned to the game after a long time out, whats the best way to turn garrison resources into gold?
__________________
rig : : ~ i5 3570k | Asrock Z77 Extreme 4 | 16GB Kingston HyperX Fury | R9 290X | ~
photography
:: ~ Nikon D800 + D610 | Nikon 50mm f/1.8G | Nikon 28mm f/1.8G | Sigma 50mm f/1.4 ART | Tokina 16-28 f/2.8 | Nikon 70-200 f/4 VR | Tamron 70-300 VC
Fujifilm X100S / Fujinon 23mm F/2
Flickr. ~ 500px
Eradicate' is online now   Reply With Quote
Old 16th July 2016, 12:14 PM   #120
BoutS
Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: International
Posts: 3,664
Default

Use someones garrison trader or your own if you have the building and buy gold sacks
.15g per sack..3k per 10k approx.

Sell all your mats..vendor your follower upgrades as they ar3 worth a pretty penny atm. That will change next week.
__________________
esquobar - bf4/wow/*
BoutS is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 9:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Micron21!