Overclockers Australia Forums

OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > Specific Hardware Topics > Modding

Notices


Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!
Search our forums with Google:
Reply
 
Thread Tools
Old 5th March 2009, 6:56 PM   #106
Sil
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,366
Default

Nice pics

Looks like the SATA Power cable on the hard drive is hanging out a tad.
Sil is offline   Reply With Quote

Join OCAU to remove this ad!
Old 5th March 2009, 6:58 PM   #107
viggenn
Member
 
viggenn's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Melbourne
Posts: 439
Default

Here is my attempt on an old one


Click to view full size!


The old case isn't as bad as I thought it would be to work with
__________________
13" MacBook Pro
Last OCAU Trades
raincloudx Royalnine dalien chopstick9558 pboi p3t0r MuRDoC steffan72 Xenon |AgB|deano bungs
PSN: vig_01
viggenn is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2009, 7:49 PM   #108
zaz96
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Mar 2008
Location: Canberra
Posts: 117
Default

What types of fans you using hootie?
zaz96 is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2009, 7:52 PM   #109
Hooti3
Member
 
Hooti3's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Sydney (Liverpool Area)
Posts: 1,709
Default

Some CM 90cfm ones, Scythe Slipstream 1200rpms, Scythe Ultra Kazes, Deepcool 60mm, Noctua...

All sorts

The latter fan is for the Radiator...The rest are case fans...
__________________
My Rig: i7 2600k|Maximus IV Extreme|16GB Corsair Vengeance|GTX 970|512GB SSD|U2711|800D + AX-1200 + Xonar D2X
Camera: 6D|24-70 F2.8L II70-200 F2.8L II
Hooti3 is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2009, 8:49 PM   #110
Domokun
Member
 
Domokun's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,638
Default

Quote:
Originally Posted by eklipze View Post
also domokun, can you post BIG MASSIVE pictures or something? thanks.
I will within the next few days, yes.

Quote:
Originally Posted by Chop92per View Post
why isn't there any sata cables plugged into the mobo...
The answer lies in the motherboard. I only use two hard drives and an IDE DVD-Rom. So guess where the two hard drives are connected in at?


Last edited by Domokun; 6th March 2009 at 12:11 AM.
Domokun is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2009, 9:07 PM   #111
dave43
Member
 
dave43's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Geelong
Posts: 673
Default

Quote:
Originally Posted by Pipster View Post
good job dave looking good! thats gota be a 690
Thanks Pipster ,Yep CM 690 It's the first "Proper" case i've purchased

Quote:
Originally Posted by Jolly-Swagman View Post
Nice Cable management dave43,,,and the first CM-690 I have seen for a while with the 80mm x 15mm Fan installed behind the M/B
Thanks Swagman . Yeah if there was a place to mount a fan i put one there 6x Noctua S12's and the 80 by 15 fan. Dont know if the 80mm fan makes a difference but i just had to put one there
dave43 is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2009, 9:12 PM   #112
192.168.0.1
Member
 
192.168.0.1's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Wollongong
Posts: 1,452
Default

__________________
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes."
192.168.0.1 is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2009, 10:02 PM   #113
[/\V3NG3R]
Member
 
[/\V3NG3R]'s Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Sydney
Posts: 386
Default

What is the meaning of this???? ^^^
__________________
"Remember these principles: trust yourself, break some rules, don't be afraid to fail, ignore the naysayers, work like hell and give something back." - Arnold Schwarzenegger
[/\V3NG3R] is offline   Reply With Quote
Old 5th March 2009, 10:25 PM   #114
elstado Thread Starter
Member
 
elstado's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: NSW
Posts: 1,393
Default

viggenn, I think you did a pretty good job there mate.
elstado is offline   Reply With Quote
Old 6th March 2009, 2:08 AM   #115
vinnY
Member
 
vinnY's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: granville.nsw.au:2142
Posts: 1,978
Default

wow some crazy builds in thread and in the last.. time to up my game i think
__________________
vinnY is offline   Reply With Quote
Old 6th March 2009, 6:04 PM   #116
viggenn
Member
 
viggenn's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Melbourne
Posts: 439
Default

Quote:
Originally Posted by elstado View Post
viggenn, I think you did a pretty good job there mate.
Cheers mate. It isn't as neat behind the mobo tray, had to use ALOT of tape to get the door on
__________________
13" MacBook Pro
Last OCAU Trades
raincloudx Royalnine dalien chopstick9558 pboi p3t0r MuRDoC steffan72 Xenon |AgB|deano bungs
PSN: vig_01
viggenn is offline   Reply With Quote
Old 6th March 2009, 7:42 PM   #117
192.168.0.1
Member
 
192.168.0.1's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Wollongong
Posts: 1,452
Default

Quote:
Originally Posted by [/\V3NG3R] View Post
What is the meaning of this???? ^^^
Quote:
Originally Posted by Domokun View Post
The answer lies in the motherboard. I only use two hard drives and an IDE DVD-Rom. So guess where the two hard drives are connected in at?
i found the sata ports, do i get candy?
__________________
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes."
192.168.0.1 is offline   Reply With Quote
Old 6th March 2009, 9:34 PM   #118
Domokun
Member
 
Domokun's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,638
Default

Quote:
Originally Posted by 192.168.0.1 View Post
i found the sata ports, do i get candy?
It's in the mail...
Domokun is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2009, 12:36 PM   #119
elstado Thread Starter
Member
 
elstado's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: NSW
Posts: 1,393
Default

Nice rig Hooti.
elstado is offline   Reply With Quote
Old 9th March 2009, 6:25 PM   #120
Skobb
Member
 
Skobb's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Adelaide, Tea Tree Gully
Posts: 1,220
Default

Well, here's my 'cabling job'.. IMO it looks a lot better IRL haha..
The case is a bit hard to work with when I don't have any cable routing holes, and stuffing the cables behind the 5.25" cage worked at first, but now I have more things connected, there isn't enough length to do so haha



And for a bit of a laugh.. Me testing a new setup for a mate.. Didn;t have the case or PSU yet, so I kinda improvised ^^


Last edited by Skobb; 9th March 2009 at 6:33 PM. Reason: Wrong image posted lol
Skobb is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cable, case, management, neat

Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 12:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Micron21!