Overclockers Australia Forums

OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > Specific Hardware Topics > Modding

Notices


Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!
Search our forums with Google:
Reply
 
Thread Tools
Old 5th October 2010, 9:41 AM   #61
roweysvn
Member
 
roweysvn's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Gold Coast / Brisbane
Posts: 456
Default

Quote:
Originally Posted by brayway View Post
I guess lesson learnt, don't use cheap SSDs?
OCZ are cheap? Ruhroh raggy

On topic: Last night my HTPC was giving me grief by not booting and my HSF not spinning. Too the PSU from my gaming PC used it in the HTPC everything worked fine (thinking the HTPC PSU was at fault)

Assembled the HTPC again with original PSU and put it back in the case, booted up first go, fan spinning and watching movies.
__________________
I need an adult!
roweysvn is offline   Reply With Quote

Join OCAU to remove this ad!
Old 5th October 2010, 10:10 AM   #62
koopz
Member
 
koopz's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Qld
Posts: 1,762
Default

blew half a kilo of cat hair out of her chassis
koopz is offline   Reply With Quote
Old 5th October 2010, 10:22 AM   #63
Enjoi
Member
 
Enjoi's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Melton, VIC
Posts: 713
Default

Quote:
Originally Posted by brayway View Post
I see no pix in ur worklog
yeah sorry it took my 10 minutes to post he pics up after i posted this.
__________________
CURRENT WORKLOG

GREAT TRADERS: Kurosaki, gokurulz10000, pieceofchance, trippinonprozac, sizza, crocodaVe
---- BF3 Profile: Enjoi_AU
Enjoi is offline   Reply With Quote
Old 5th October 2010, 10:23 AM   #64
Enjoi
Member
 
Enjoi's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Melton, VIC
Posts: 713
Default

Quote:
Originally Posted by roweysvn View Post
OCZ are cheap? Ruhroh raggy

On topic: Last night my HTPC was giving me grief by not booting and my HSF not spinning. Too the PSU from my gaming PC used it in the HTPC everything worked fine (thinking the HTPC PSU was at fault)

Assembled the HTPC again with original PSU and put it back in the case, booted up first go, fan spinning and watching movies.
so the fan wasnt spinning when you had the other psu in it... interesting..
__________________
CURRENT WORKLOG

GREAT TRADERS: Kurosaki, gokurulz10000, pieceofchance, trippinonprozac, sizza, crocodaVe
---- BF3 Profile: Enjoi_AU
Enjoi is offline   Reply With Quote
Old 5th October 2010, 12:31 PM   #65
brayway Thread Starter
Member
 
brayway's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Dun - New Zealand
Posts: 6,678
Default

Quote:
Originally Posted by roweysvn View Post
OCZ are cheap? Ruhroh raggy
Was talking about the A-ram ones that died
__________________
i7 950 - 3x GTX470 - 12GB Corsair Dominator - Corsair 800D | 2013 Macbook Air 13" |
'96 FTO GPX | '94 FTO GS | '92 Legacy GX | '89 Legacy RS |
brayway is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2010, 12:42 AM   #66
Life_Essence
Member
 
Life_Essence's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1,480
Default

hmm, what have I done today.

I pulled apart my G15 to remove and replace the USB cable with a bigger better badder one. (it got ripped in half coming home from a LAN)

Got halfway through making the control circuit for my custom PC's external control box and got pissed off with using a prototype board so am now waiting for my bottle of ammonium persulphate to come to etch a PCB instead.

found out that motherboard standoffs are NOT in fact metric coarse M3 but I can't figure out what they actually are (If anyone can help with this It'd be much appreciated)
__________________
Main Rig: i7 930 under water, 660ti + 8800GT(Physx), 6GB DDR3
Other Main "Rig": 1971 VH Valiant Charger 770

[Logitech 'G' Owners Club Member #22]
Life_Essence is online now   Reply With Quote
Old 6th October 2010, 3:22 PM   #67
Rory K
Member
 
Rory K's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Melbourne, 3131
Posts: 2,261
Default

Yesterday I upgraded my 1 x 1TB storage drive to 2 x 1TB in RAID1 for peace of mind. I now have an even dodgier hard drive mount for my SSDs than CM96; they're currently leaning on a tube, held up by the SATA cables

Also need to reattach the front bay covers, and mod some silicone fan dampeners to work on my quad radiator so I can reattach the fans (currently the only fans are on the 184 rad, still going fine )
__________________
i7 6700K | GTX 1080 FE | 16GB 2133CL15 | Z170-I Pro Gaming | NCASE M1 | 500GB 850 EVO | SF600 | ROG Swift PG278Q
Quote:
Originally Posted by FarZK View Post
What's the point of going to the pub when you can get drunk on skype?
Rory K is offline   Reply With Quote
Old 6th October 2010, 5:36 PM   #68
Wootwagon
Member
 
Wootwagon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Melbourne (boronia)
Posts: 462
Default

Got my custom backplate back from the powder coaters and my mid plate as well, yelled at my bro for not cutting and bending my new front plate, received news of the shipment of my new window and rad =]

Apart from that not much, gotta measure up my pump for a bracket, said yesterday i would do it today, now im saying today that ill do it tomorrow =]
__________________
CPU:Phenom II 965BE @ 3.9ghz 1.45v GPU:6850HD xfire @ 850/1100 MOBO:GA-890FXA-UD5 RAM:G.Skill Ripjaw 4gb CL71600 kit CASE:TJ07 custom PSU:Toughpower 750w CM COOLING:Custom watercooling setup
Wootwagon is offline   Reply With Quote
Old 7th October 2010, 12:52 AM   #69
silentlightning
Member
 
silentlightning's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Melbourne
Posts: 765
Default

some LED's i ordered off ebay arrived and so i installed them into the front of my Fractal R2

Click to view full size!
silentlightning is offline   Reply With Quote
Old 7th October 2010, 1:08 AM   #70
brayway Thread Starter
Member
 
brayway's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: Dun - New Zealand
Posts: 6,678
Default

Ahh nice!
whats the wiring like behind the door?
__________________
i7 950 - 3x GTX470 - 12GB Corsair Dominator - Corsair 800D | 2013 Macbook Air 13" |
'96 FTO GPX | '94 FTO GS | '92 Legacy GX | '89 Legacy RS |
brayway is offline   Reply With Quote
Old 7th October 2010, 8:54 AM   #71
silentlightning
Member
 
silentlightning's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Melbourne
Posts: 765
Default

pretty much non existant, its 2 of these one down each side with the little wire at the entering the case with all the wires for front panel IO and connected to a fan power splitter with the heads cut off.
silentlightning is offline   Reply With Quote
Old 7th October 2010, 8:25 PM   #72
Intensity
Member
 
Intensity's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Launceston TAS 7290
Posts: 2,195
Default

I just took out my shitty red acrylic out of my modded side panel on my haf 932 and put some clear acrylic in, ill post some pics up in the morning.
Intensity is offline   Reply With Quote
Old 7th October 2010, 8:58 PM   #73
Wootwagon
Member
 
Wootwagon's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Melbourne (boronia)
Posts: 462
Default

made the pump bracket that i said i was gonna do yesterday, and the day before, getting it powder coated tomorrow
__________________
CPU:Phenom II 965BE @ 3.9ghz 1.45v GPU:6850HD xfire @ 850/1100 MOBO:GA-890FXA-UD5 RAM:G.Skill Ripjaw 4gb CL71600 kit CASE:TJ07 custom PSU:Toughpower 750w CM COOLING:Custom watercooling setup
Wootwagon is offline   Reply With Quote
Old 7th October 2010, 9:10 PM   #74
tony.
Member
 
tony.'s Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Western Sydney, NSW
Posts: 6
Default

EPS12v 8-pin extension cable so I can route the cable along the side (wouldn't fit through the hole to go down the back).
__________________
Xeon X3440 | P55A-UD3P | 12GB DDR3 | 120GB Intel SSD320 | 1TB F3 + 2TB F4EG | HIS HD6950 2GB | AD-7240S | HX650 | X-230 | G2412HD
tony. is offline   Reply With Quote
Old 7th October 2010, 9:13 PM   #75
von Stalhein
Member
 
von Stalhein's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Thurgoona NSW
Posts: 1,882
Default

1. Pulled a noisy fan off the i865PE chip on the mobo,
2. Blew the dust out of whatever I could without completely disassembling the thing.
3. Replaced the CMOS battery with one that actually has a charge (at least I think it does, I found it in my bits 'n pieces box).

Bow down before my 1337 elxtronic skillz.
__________________
80386 sx25 o/c @ 26.133 Mhz | 40 Meg HDD | Cirrus Logic SVGA | 2 Meg RAM | DOS 3.1 --> Ninja!!!!
von Stalhein is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 6:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Micron21!