Overclockers Australia Forums

OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > Specific Hardware Topics > Video Cards & Monitors

Notices


Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!
Search our forums with Google:
Reply
 
Thread Tools
Old 5th February 2013, 4:29 PM   #46
ASASN
Member
 
ASASN's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Adelaide
Posts: 366
Default

Just ran the tests and well the ol 560ti Hawk is getting a bit long in the tooth, Fire strike was a bit slow to say the least. I'll have another crack at it later as I'm still using my lazy ass 24/7 settings.
__________________
Delidded 3770k 4.7ghz - Asus Z77 Sabertooth - 2x8g Corsair Vengeance Pro 2400mhz - 2x EVGA 980ti Classified - 2x Samsung 120g EVO - 1tb WD Black - 2x 640gig WD Black - Corsair AX 860 - Philips BDM4065UC - all in some bloody monstrosity #6
ASASN is offline   Reply With Quote

Join OCAU to remove this ad!
Old 5th February 2013, 4:31 PM   #47
Geno
Member
 
Geno's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Perth
Posts: 1,966
Default

Quote:
Originally Posted by XcomSam1 View Post
Keep overclocking, doing well!

Grats on first laptop run 303-Acid
__________________
Asus VIII Gene - i7 7700k @ 4.5 - Corsair LPX 16GB 3200Mhz - Samsung 950 Pro NVMe 256GB - 2x Asus 1080Ti Turbo's
Geno is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 4:41 PM   #48
KurrupT
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Bendigo
Posts: 421
Default

Quote:
Originally Posted by Geno View Post
No idea thats weird indeed.. its also saying you're not running default settings?

Yeah turned the demo off, turns out if you do it says not default :/
KurrupT is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 4:45 PM   #49
Geno
Member
 
Geno's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Perth
Posts: 1,966
Default

Quote:
Originally Posted by KurrupT View Post
Yeah turned the demo off, turns out if you do it says not default :/
Argh that's going to make this messy

Dont really want to cross-check all those settings!
__________________
Asus VIII Gene - i7 7700k @ 4.5 - Corsair LPX 16GB 3200Mhz - Samsung 950 Pro NVMe 256GB - 2x Asus 1080Ti Turbo's

Last edited by Geno; 5th February 2013 at 4:49 PM.
Geno is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 4:47 PM   #50
KurrupT
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Bendigo
Posts: 421
Default

Yeah which sucks. All the others you can turn off demo without affecting it..
KurrupT is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 4:49 PM   #51
Geno
Member
 
Geno's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Perth
Posts: 1,966
Default

Quote:
Originally Posted by KurrupT View Post
Yeah which sucks. All the others you can turn off demo without affecting it..
Surely they'll hotfix this on their results site.
__________________
Asus VIII Gene - i7 7700k @ 4.5 - Corsair LPX 16GB 3200Mhz - Samsung 950 Pro NVMe 256GB - 2x Asus 1080Ti Turbo's
Geno is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 4:57 PM   #52
KurrupT
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Bendigo
Posts: 421
Default

Quote:
Originally Posted by Geno View Post
Surely they'll hotfix this on their results site.
Fingers crossed.. I might send them an email.

Made a suggestion on their site http://gsfn.us/t/3ljf9

Last edited by KurrupT; 5th February 2013 at 5:00 PM.
KurrupT is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 5:25 PM   #53
Acetone
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Jan 2013
Location: 3155
Posts: 412
Default

I can get a score, turns out my issue was with tesselation being set off on my benching drive on ATI.

8527 - Fire Strike - MSI 7970 Lightning Boost @ 1280/1800 - i7 3770K @ 4.8ghz - 8gb G.skill @ 2666 mhz - Giga UD3H - Acetone - H100/Stock GPU - Link
Acetone is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 5:45 PM   #54
Geno
Member
 
Geno's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Perth
Posts: 1,966
Default

Quote:
Originally Posted by KurrupT View Post
Fingers crossed.. I might send them an email.

Made a suggestion on their site http://gsfn.us/t/3ljf9
You got a response bud.

'You can remove demo without the run becoming non-default (in advanced/pro). In the tests tab there is a tickbox under each benchmark "include demo". Untick that and then hit run next to the individual test.'


Great score Ace, was reading on OCN apparently this version of 3DMark is pretty AMD happy.
__________________
Asus VIII Gene - i7 7700k @ 4.5 - Corsair LPX 16GB 3200Mhz - Samsung 950 Pro NVMe 256GB - 2x Asus 1080Ti Turbo's
Geno is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 5:56 PM   #55
KurrupT
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Bendigo
Posts: 421
Default

Quote:
Originally Posted by Geno View Post
You got a response bud.

'You can remove demo without the run becoming non-default (in advanced/pro). In the tests tab there is a tickbox under each benchmark "include demo". Untick that and then hit run next to the individual test.'


Great score Ace, was reading on OCN apparently this version of 3DMark is pretty AMD happy.
Cheers,

Still says non-deault though
KurrupT is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 6:01 PM   #56
simmo2302
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: QLD, 4655
Posts: 224
Default

Your result has the following problem(s):

1. Graphics driver is not approved (What is this?)



wtf ?.. i'm running Catalyst 13.1 that was released weeks ago.....
simmo2302 is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 6:03 PM   #57
KurrupT
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Bendigo
Posts: 421
Default

Quote:
Originally Posted by simmo2302 View Post
Your result has the following problem(s):

1. Graphics driver is not approved (What is this?)



wtf ?.. i'm running Catalyst 13.1 that was released weeks ago.....
Get 13.2
KurrupT is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 6:08 PM   #58
simmo2302
Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: QLD, 4655
Posts: 224
Default

Quote:
Originally Posted by KurrupT View Post
Get 13.2
according to AMD website for my 5850 / win7 64bit version 13.1 released on 17/1/13 IS the latest version :-(
simmo2302 is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 6:13 PM   #59
KurrupT
(Banned or Deleted)
 
Join Date: Nov 2012
Location: Bendigo
Posts: 421
Default

Quote:
Originally Posted by simmo2302 View Post
according to AMD website for my 5850 / win7 64bit version 13.1 released on 17/1/13 IS the latest version :-(
oh :/ hmm unsure
KurrupT is offline   Reply With Quote
Old 5th February 2013, 6:27 PM   #60
staffy007
Member
 
staffy007's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: red cliffs vic
Posts: 376
Default

WOW, how to send my 470's home bent over and crying
also my results come back unapproved driver? latest driver approved by them
__________________
1; 6800k x99 godlike carbon 16gb gskill 3000mhz sli 980ti classy's

2; 4930k RIVE 16gb dom plats 780ti classy hydrocopper
staffy007 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 5:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Micron21!