Overclockers Australia Forums

OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > Software Topics > Windows Operating Systems

Notices


Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!
Search our forums with Google:
Reply
 
Thread Tools
Old 17th July 2017, 10:02 PM   #1
zoki_007 Thread Starter
Member
 
zoki_007's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Sydney
Posts: 1,094
Default RRAS VPN Server with IPv4 + IPv6

Hello,

I am trying to setup Win2012 R2 RRAS VPN server up with public IPv4 + IPv6 for all people that VPN in. People that connect to the server should be able to visit both ipv6 & ipv4 sites.

So far what I have done is

- Set NIC with IPv4 + IPv6 addresses

Under Routing & Remote Access
- Enabled IPv4 router & IPv6 router + LAN and demand dial router
- Enabled IPv4 + IPv6 Remote access server
- Enabled IPv4 Forwarding and a static address pool of 10.100.0.10 - 10.100.0.100
- Enabled IPv6 Forwarding + Default Route Advertisment
- IPv6 Prefix = 2601:db8:: (not sure if this one is right)
- Added NIC under IPv4 NAT

When testing I can connect fine. Within RRAS I can see I get assigned an IPv6 and IPv4 address, but when visiting test-ipv6.com I get a score of 0/10. If I visit this site on the server itself I get a 10/10.

Last edited by zoki_007; 17th July 2017 at 10:05 PM.
zoki_007 is offline   Reply With Quote

Join OCAU to remove this ad!
Reply

Bookmarks

Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 12:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Micron21!