Overclockers Australia Forums
OCAU News - Wiki - QuickLinks - Pix - Sponsors  

Go Back   Overclockers Australia Forums > OCAU Community > Team OCAU - Distributed Computing

Notices


Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!
Search our forums with Google:
Reply
 
Thread Tools
Old 15th April 2013, 7:27 PM   #286
decryption
Member
 
decryption's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: St. Albans, Melbourne
Posts: 2,613
Default

Quote:
Originally Posted by hippyhippy View Post
i have no idea what im doing ... but im trying.. can someone tell me if im doing it right.

I setup an account on coinotron as per the guide on the first page.

i installed guiminer and it says im mining at ~283Mhash/s

does that sound right?
Which graphics cards do you have?
__________________
http://decryption.wordpress.com
decryption is offline   Reply With Quote

Join OCAU to remove this ad!
Old 15th April 2013, 7:33 PM   #287
Euphoreia
Member
 
Euphoreia's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 782
Default

[ HyRax1 edit: Welcome to your first ban. Please take the time to consider why you have been banned and avoid attracting a longer one next time. ]

Last edited by HyRax1; 15th April 2013 at 7:53 PM. Reason: Abuse = Ban
Euphoreia is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2013, 7:33 PM   #288
Domokun
Member
 
Domokun's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 2,320
Default

Quote:
Originally Posted by hippyhippy View Post
i have no idea what im doing ... but im trying.. can someone tell me if im doing it right.

I setup an account on coinotron as per the guide on the first page.

i installed guiminer and it says im mining at ~283Mhash/s

does that sound right?
What video card(s) are you using and with which settings (aggression/intensity, thread concurrency, etc)?
__________________
"I will never say never." Justin Bieber | "I think I got wet up here." Jen-Hsun Huang
Domokun is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2013, 7:43 PM   #289
hippyhippy
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney
Posts: 4,779
Default

downloading guiminer-script again... i tried it the other day but it didnt work.. so i installed regular guiminer which seems to do something.

im running dual 7970's in a notebook. latest beta 13.2 drivers.
hippyhippy is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2013, 7:44 PM   #290
BluBoy
Member
 
BluBoy's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Melbourne
Posts: 1,655
Default

Quote:
Originally Posted by hippyhippy View Post
i installed guiminer and it says im mining at ~283Mhash/s

does that sound right?
Sounds like you are mining Bitcoin... Is this your intention?
__________________
Selling Litecoin @ BTC-e_LTCtoUSD rate * Yahoo_USDtoAUD rate (with a 5 to 10% fee).
Work: Sony Xperia Z1
Rest: Clevo P150EM @ i7-3610QM, 16Gb DDR3, 256Gb M4 SSD + 500GB, ATI HD7970 1080P@95% Colour Gamut, Win8
Play: HP N40L @ FreeBSD9 : ZFS : 5x3Tb Hitachi : Sab/Sick/CP/HP : VirtualBox : CrashPlan+
Blog: My adventures with FreeBSD (and now Debian and CentOS) on low end VPS
BluBoy is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2013, 7:45 PM   #291
hippyhippy
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney
Posts: 4,779
Default

Quote:
Originally Posted by BluBoy View Post
Sounds like you are mining Bitcoin... Is this your intention?
nah i want litecoins.. LOL
hippyhippy is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2013, 7:52 PM   #292
BluBoy
Member
 
BluBoy's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Melbourne
Posts: 1,655
Default

Quote:
Originally Posted by hippyhippy View Post
nah i want litecoins.. LOL
- Most people recommend cgminer.
- Assuming you have all the drivers and OpenCL stuff done already
- Here is my litecoin.conf file for a 7970m - Start with that then bump it up a bit!
- run: cgminer --config litecoin.conf (or make that into a bat file!)
Code:
{
"pools" : [
	{
		"url" : "http://spare.ozco.in:9333",
		"user" : "USER",
		"pass" : "PASS"
	},
	{
		"url" : "stratum.give-me-ltc.com:3333",
		"user" : "USER",
		"pass" : "PASS"
	}
],


"stratum" : true,
"intensity" : "17",
"gpu-engine" : "850",
"gpu-thread" : "1",
"worksize" : "256",
"vectors" : "1",
"text-only" : true,
"queue" : "1",
"scrypt" : true,
"shaders" : "1280",
"thread-concurrency" : "8192",
"lookup-gap" : "2",
"device" : "0",
"auto-fan" : true,
"scan-time" : "5",
"temp-target" : "80"
}
__________________
Selling Litecoin @ BTC-e_LTCtoUSD rate * Yahoo_USDtoAUD rate (with a 5 to 10% fee).
Work: Sony Xperia Z1
Rest: Clevo P150EM @ i7-3610QM, 16Gb DDR3, 256Gb M4 SSD + 500GB, ATI HD7970 1080P@95% Colour Gamut, Win8
Play: HP N40L @ FreeBSD9 : ZFS : 5x3Tb Hitachi : Sab/Sick/CP/HP : VirtualBox : CrashPlan+
Blog: My adventures with FreeBSD (and now Debian and CentOS) on low end VPS
BluBoy is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2013, 7:58 PM   #293
hippyhippy
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney
Posts: 4,779
Default

having issues with cg miner scrypt ... i click to open it but i can only see the icon in the taskbar at the bottom and the little icon on the bottom right... but i cant actually see the window.
hippyhippy is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2013, 8:00 PM   #294
BluBoy
Member
 
BluBoy's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Melbourne
Posts: 1,655
Default

Quote:
Originally Posted by hippyhippy View Post
having issues with cg miner scrypt ... i click to open it but i can only see the icon in the taskbar at the bottom and the little icon on the bottom right... but i cant actually see the window.
Run it from the command line... (START -> RUN -> "cmd" ... cd Downloads\cgminer-xxxxxx)
__________________
Selling Litecoin @ BTC-e_LTCtoUSD rate * Yahoo_USDtoAUD rate (with a 5 to 10% fee).
Work: Sony Xperia Z1
Rest: Clevo P150EM @ i7-3610QM, 16Gb DDR3, 256Gb M4 SSD + 500GB, ATI HD7970 1080P@95% Colour Gamut, Win8
Play: HP N40L @ FreeBSD9 : ZFS : 5x3Tb Hitachi : Sab/Sick/CP/HP : VirtualBox : CrashPlan+
Blog: My adventures with FreeBSD (and now Debian and CentOS) on low end VPS
BluBoy is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2013, 8:14 PM   #295
hippyhippy
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney
Posts: 4,779
Default

sorry .. i did do that... my other issue was getting guiminer.exe to work.. cant actually application.

i ran the command prompt..

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\jason>c:\
'c:\' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\Users\jason>c:

C:\Users\jason>cd ..

C:\Users>cd ..

C:\>cd guiminerscrypt

C:\guiminerscrypt>cd cgminer

C:\guiminerscrypt\cgminer>cgminer.exe --config litecoin.conf
[2013-04-15 21:12:01] Started cgminer 2.11.3
[2013-04-15 21:12:01] Loaded configuration file litecoin.conf

[2013-04-15 21:12:01] Probing for an alive pool
[2013-04-15 21:12:09] Pool 0 slow/down or URL or credentials invalid

[2013-04-15 21:13:01] No servers were found that could be used to get work from
.
[2013-04-15 21:13:01] Please check the details from the list below of the serve
rs you have input
[2013-04-15 21:13:01] Most likely you have input the wrong URL, forgotten to ad
d a port, or have not set up workers
[2013-04-15 21:13:01] Pool: 0 URL: http://coinotron:3334 User: xxxxx
Pa
ssword: xxxxx
No servers could be used! Exiting.

C:\guiminerscrypt\cgminer>


Coinotron seems to be down... maybe thats why?
hippyhippy is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2013, 8:24 PM   #296
XST
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Bris
Posts: 1,454
Default

Quote:
Originally Posted by hippyhippy View Post
sorry .. i did do that... my other issue was getting guiminer.exe to work.. cant actually application.

i ran the command prompt..

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\jason>c:\
'c:\' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

C:\Users\jason>c:

C:\Users\jason>cd ..

C:\Users>cd ..

C:\>cd guiminerscrypt

C:\guiminerscrypt>cd cgminer

C:\guiminerscrypt\cgminer>cgminer.exe --config litecoin.conf
[2013-04-15 21:12:01] Started cgminer 2.11.3
[2013-04-15 21:12:01] Loaded configuration file litecoin.conf

[2013-04-15 21:12:01] Probing for an alive pool
[2013-04-15 21:12:09] Pool 0 slow/down or URL or credentials invalid

[2013-04-15 21:13:01] No servers were found that could be used to get work from
.
[2013-04-15 21:13:01] Please check the details from the list below of the serve
rs you have input
[2013-04-15 21:13:01] Most likely you have input the wrong URL, forgotten to ad
d a port, or have not set up workers
[2013-04-15 21:13:01] Pool: 0 URL: http://coinotron:3334 User: xxxxx
Pa
ssword: xxxxx
No servers could be used! Exiting.

C:\guiminerscrypt\cgminer>


Coinotron seems to be down... maybe thats why?
always a good idea to have a backup pool, just in case. try give-me-ltc.com, theyre fairly stable atm. In a few hours time, wemineltc will be back up. once you have the hang of it, cgminer will allow you to specify backup pools. One of the reasons I prefer cgminer over guiminer-scrypt. The other reason is that bug you had with it appearing in the taskbar

I havent used coinotron, but the URL looks odd. Shouldnt it be something like http://coinotron.com:3334 ? They usually have a help page stating what server to use
__________________

Successful Trades: mr_mordred2095 (x7), CD, Duck_Boy, comtechman911, Lem0n, Megido Flame, Volnhar, xb99, DraYTox, IceWind, MiniDisc, Leggit, Smokin Whale, dembones, JonBanez, chk, daehenoc (x2), MomijiTMO, Myst, akaminki, billet, mr_wrxman, _slappy_dn_, maarty, Raverz, Ash_Williams, Kevlarman, Euphoreia (x3), Matster, slingshotpk, WuzzA21, BigTosser, staffy007
XST is offline   Reply With Quote
Old 15th April 2013, 9:03 PM   #297
phat_s14
Member
 
phat_s14's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Adelaide
Posts: 284
Default

i've been trying to download the Windows 64bit version of Poolers CPU miner but all the links/mirrors I try all seem to fail and wont let me download. I tried to download the 32but one which worked ok. Is this just me or is the file unavailbale for some reason?
__________________
www.MuchosNachos.com.au - Nachos baby!
Heaps of successful trades...just do a quick search to find them if you don't trust me!!
phat_s14 is offline   Reply With Quote
Old 16th April 2013, 8:09 AM   #298
hippyhippy
Member
 
Join Date: Apr 2004
Location: Sydney
Posts: 4,779
Default

Quote:
Originally Posted by XST View Post
always a good idea to have a backup pool, just in case. try give-me-ltc.com, theyre fairly stable atm. In a few hours time, wemineltc will be back up. once you have the hang of it, cgminer will allow you to specify backup pools. One of the reasons I prefer cgminer over guiminer-scrypt. The other reason is that bug you had with it appearing in the taskbar

I havent used coinotron, but the URL looks odd. Shouldnt it be something like http://coinotron.com:3334 ? They usually have a help page stating what server to use
Ah crap thats probably it.. will try again tonight thanks
hippyhippy is offline   Reply With Quote
Old 16th April 2013, 1:56 PM   #299
raincloudx
Member
 
Join Date: Dec 2007
Location: Heatherton, VIC 3202
Posts: 718
Default

Mining around 1.8-2 LTC per day with a overclocked 7950. Looking to add another card shortly. Anyone know how to run multiple GPU with Guiminer?
__________________
Diablo III Profile:
http://us.battle.net/d3/en/profile/R.../hero/16912988
raincloudx is offline   Reply With Quote
Old 16th April 2013, 2:02 PM   #300
Jim G
Member
 
Jim G's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Newcastle
Posts: 1,002
Default

Quote:
Originally Posted by raincloudx View Post
Mining around 1.8-2 LTC per day with a overclocked 7950. Looking to add another card shortly. Anyone know how to run multiple GPU with Guiminer?
Which pool are you using? I'm getting <1 LTC/day with Ozcoin with 38x CPU threads (four systems) and one 7950 so I'm thinking it's time to change... (~800/s)
__________________
Newcastle-based commercial + portrait photographer. Tech photos for here.

Trades and Heatware
Jim G is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Sign up for a free OCAU account and this ad will go away!

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +10. The time now is 1:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd. -
OCAU is not responsible for the content of individual messages posted by others.
Other content copyright Overclockers Australia.
OCAU is hosted by Internode!