1. OCAU Merchandise is available! Check out our 20th Anniversary Mugs, Classic Logo Shirts and much more! Discussion in this thread.
    Dismiss Notice

4870 dual X38-DQ6

Discussion in 'Troubleshooting Help' started by Pierced69, Oct 11, 2013.

  1. Pierced69

    Pierced69 Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    164
    Location:
    Forrestdale
    Help, having issues with a X38-DQ6 and running two 4870 1gb cards. The card in the first slot will not appear in device manager. This slot works fine when it has the only card just not when there are two :confused: have it this way to run three screens.

    Any advice be good thanks in advance :D
     
  2. CoHmodderSolo

    CoHmodderSolo Member

    Joined:
    May 31, 2012
    Messages:
    228
    Location:
    Darwin
    Probably knock out the obvious ones first:

    - Have both cards been connected with a Crossfire cable?
    - Are both cards receiving sufficient power, PCI-e cables plugged in?
    - Have you tested each cards individually on the first slot?
     
  3. snappy1

    snappy1 Member

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Messages:
    4,169
    Location:
    Benching
    There cards are not eyefinity capable, you cannot run crossfire to run triple screens,

    Op, what drivers are you using atm?
     
  4. OP
    OP
    Pierced69

    Pierced69 Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    164
    Location:
    Forrestdale
    -Actually have 3 cards here and all work in first slot by themselves
    -Understand not eyefinity thus no crossfire bridge connected :)
    -running Catalyst 11.5 Driver Version: 8.850.0.0
    -PSU is Seasonic M12 700w
    - Running Win 7 64 bit
     
  5. AgentRex

    AgentRex Member

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Messages:
    251
    Location:
    NSW

    Correct me if I'm wrong but you still need the xfire bridge connected regardless don't you :confused:
     
  6. OP
    OP
    Pierced69

    Pierced69 Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    164
    Location:
    Forrestdale
    Nope don't believe that is the case if I want to run three having it in crossfire will make it that only two screens work :)
     
  7. JoolzD

    JoolzD Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    621
    Do you have the molex power connected near the PCIE slots?
    It gives extra power to the PCIE when two cards are used.
     
  8. OP
    OP
    Pierced69

    Pierced69 Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    164
    Location:
    Forrestdale
    No such thing on X38-dq6 :confused: as to which board you are thinking of :)
     
  9. JoolzD

    JoolzD Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    621
  10. AG-TAS

    AG-TAS Member

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    748
    Location:
    Hobart
    JoolzD is correct, check page 19 bottom right dude :)
     
  11. OP
    OP
    Pierced69

    Pierced69 Member

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    164
    Location:
    Forrestdale
    :wired: comes back humbly apologising to JoolzD, was looking for a empty power socket stoopid me. Found the molex which I had allready connected a plug into BUT must have come lose as was barely in there.

    Reconnected properly chucked on one X-fire bridge and what do you know it all works :D

    So again I apologise JoolzD and thank you for your help :thumbup:
     
  12. JoolzD

    JoolzD Member

    Joined:
    May 18, 2009
    Messages:
    621
    No worries mate.

    Good to hear it works! :)
     
  13. tiro_uspsss

    tiro_uspsss Member

    Joined:
    May 10, 2007
    Messages:
    2,444
    you muppet! :p :lol: :thumbup:
     

Share This Page

Advertisement: