Battlefield 1

Discussion in 'PC Games' started by JugV2, Dec 15, 2015.

  1. PsychoSmiley

    PsychoSmiley Member

    Joined:
    Dec 23, 2001
    Messages:
    6,747
    Location:
    Taranaki, New Zealand
    It's easy to forget Crysis came out in 2007. Sure it doesn't have some of the niceties of newer games but for something that is coming on 10 years old it holds up pretty damn well.
     
  2. shizmo

    shizmo Member

    Joined:
    Nov 9, 2007
    Messages:
    1,499
    Location:
    Melbourne
    Only 2 settings I turned down to hit ~75 fps @ 4k was Ambient Occlusion to SSAO and AA down to medium.

    Those 2 settings at ultra sometimes dropped the fps badly in big action.
     
  3. walker_2003

    walker_2003 Member

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    10,937
    Location:
    Canberra
    I would be interested to see how normal scaling no AA goes verse underscaling with AA performance wise..
     
  4. roamin

    roamin Member

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Messages:
    2,747
    Location:
    melb / Crimebourne
    i tried the inbuilt scaling that nvidia in there drivers at 2x and it made my screen look very average and just never tried it again.

    hence my point of wtf for? but i will try the bf1 scaling and see what it looks like.
     
  5. robbo2

    robbo2 Member

    Joined:
    Jun 28, 2009
    Messages:
    2,493
    Location:
    Brisbane
    Can't login at the moment and I'm not levelling up after games. Just stuck on 1 and the screen with the results at the end won't load.
     
  6. jay-stormchaser

    jay-stormchaser Member

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Messages:
    276
    I cant even get Origin to fucking load.
     
  7. emett

    emett Member

    Joined:
    May 19, 2012
    Messages:
    634
    Location:
    Scarborough W.A.
    EA is under attack from poodle corp again.
     
  8. Bold Eagle

    Bold Eagle Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    8,612
    Location:
    Brisbane
    Damn I'm loving this game - 1070 on Gsync at 144Hz getting 120-140 FPS - I'm finally dusting off the n00bishness and getting in the top10 of my last match (was 3rd for a lot of it).
     
  9. Dr Evil

    Dr Evil Member

    Joined:
    Oct 20, 2010
    Messages:
    2,855
    Location:
    Perth
    I had to roll back the drivers & switch from DX12 to DX11 to enable 3-way SLI. Game also runs alot smoother on the previous drivers too.
     
  10. neoprint

    neoprint Member

    Joined:
    Jan 1, 2003
    Messages:
    444
    Location:
    Cairns
    Well.

    Every game I've had since my first one this evening I've been spawning without guns. And I've found maybe one gun per game, keep getting rekt before I find one.

    Anyone had any luck getting crossfire running with this? Latest drivers claim the have a crossfire profile, but does the same as this for me https://www.youtube.com/watch?v=OmjgkhNNKHo
     
  11. Bold Eagle

    Bold Eagle Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    8,612
    Location:
    Brisbane
    What do you mean no guns?!?

    I keep all my guns (most are still n00b) for each spawn - I can change them in battle.
     
  12. power

    power Member

    Joined:
    Apr 20, 2002
    Messages:
    57,900
    Location:
    brisbane
    Yeah first game I jumped into plenty of players with no guns - ran well though and looks fun, felt a lot like Battlefront to me.
     
  13. anthonyl

    anthonyl Member

    Joined:
    Jan 13, 2002
    Messages:
    11,080
    Location:
    Brisbane
    Just downloaded the beta..and started paying and I HAVE NO GUN OR ANY WEAPON...nothing!!
     
  14. Captain Kidd

    Captain Kidd Member

    Joined:
    Mar 19, 2011
    Messages:
    191
    Does anyone know whether a GTX 580 would be able to play it?

    Looks awesome :)
     
  15. Bold Eagle

    Bold Eagle Member

    Joined:
    Jun 28, 2008
    Messages:
    8,612
    Location:
    Brisbane
    Maybe this is a purposeful construct? Especially if they are considering a Freemium model?
     
  16. power

    power Member

    Joined:
    Apr 20, 2002
    Messages:
    57,900
    Location:
    brisbane
    Maybe guns are available to Premium pass holders only, lol. I just disconnected and reconnected and was all good.
     
  17. walker_2003

    walker_2003 Member

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    10,937
    Location:
    Canberra
    Yeah I think previous drivers ran better for me too.
     
  18. ni9ht_5ta1k3r

    ni9ht_5ta1k3r Member

    Joined:
    Feb 11, 2006
    Messages:
    33,672
    Location:
    地球・オーストラリア・シドニー
    would be nice if they just implemented vulkan too
     
  19. [AOB]TommO

    [AOB]TommO Member

    Joined:
    Mar 11, 2002
    Messages:
    1,738
    Location:
    Sydney, Australia
    I've been enjoying the graphics and gameplay improvements, but I really dislike how they've moved away from empowering the class methodology - for example, medical and ammo replenishment now rarely occurs. It feels now like I can't make a big difference which in turn makes it feel a bit lifeless.
     
  20. xosfear

    xosfear Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    833
    Location:
    Sydney
    Maybe at 720p or another low resolution? Minimum requirements is a 660 which would be similar in performance.
     

Share This Page

Advertisement: