Battlefield 3 OCAU servers

Discussion in 'PC Games' started by mr_s, Aug 30, 2011.

?

Interested in paying $15 for a reserved slot?

  1. Yes

    58.7%
  2. No

    41.3%
  1. BluBoy

    BluBoy Member

    Joined:
    Jan 20, 2006
    Messages:
    1,899
    Location:
    Melbourne
    PM me your origin ID
     
  2. Queenie

    Queenie Member

    Joined:
    Oct 4, 2010
    Messages:
    1,101
    Location:
    Adelaide
    I thought we went by soldier Id
     
  3. Ogre

    Ogre Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    2,441
    Location:
    Sydney, Australia
    VIP is working now?

    Also for the those who havent been on battlelog, a little message from EA

     
  4. dreamaxx

    dreamaxx (Banned or Deleted)

    Joined:
    Jan 28, 2008
    Messages:
    2,134
    Location:
    Gold Coast
    If possible, 4th server would be amazing...
     
  5. Bush Elephant

    Bush Elephant Member

    Joined:
    Aug 22, 2005
    Messages:
    543
    Location:
    Australia
    Server should be great once everything is fixed. Played on some other clan servers last night / early hours of this morning, and compared to ours, their lag was INSANE..... you would get out of uncap, get to another point, then rubber band all the way back to ur uncap! And helicopters would just vanish without a trace!

    So yes, every1 has problems atm, even on 32 player rush servers.

    Give it a few more weeks of people yelling at ea / dice and hopefully they put some more monkeys on the case!

    Hang in there every1 :)
     
  6. Rubberband

    Rubberband Member

    Joined:
    Jun 27, 2001
    Messages:
    6,756
    Location:
    Doreen, 3754
    I can't see the server?

    I've cleared all my filters and put OCAU in but it's not appearing :(
     
  7. Ogre

    Ogre Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    2,441
    Location:
    Sydney, Australia
    Down for maintenance

    EA servers that is
     
  8. Kevlarman

    Kevlarman Member

    Joined:
    Feb 24, 2007
    Messages:
    1,104
    Location:
    YSSY, originally KLAX
    Twitter says maintenance is over.. they lie!
     
  9. Ogre

    Ogre Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    2,441
    Location:
    Sydney, Australia
    I stand corrected looks like its just the OCAU server

    And a few others... but some people are playing
     
  10. drjeram

    drjeram Member

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    58
    Location:
    NSW
    can't see it either :-(
     
  11. CalBoy890

    CalBoy890 Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    326
    Location:
    Tasmania
    Great.... It seems to have disappeared from Battlelog.... Others are complaining about it on the forums as well. I'll go through the forums to see if there is a fix. Sorry guys, looks like another long night..

    Also update on ticket status. I've been advanced to a 'advanced technical support agent'. Better then nothing I guess.
     
  12. CalBoy890

    CalBoy890 Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    326
    Location:
    Tasmania
    Look at this thread here if you want. No idea if it will happen. Current admins have nothing to do with it though. If it goes ahead we will, however it needs complete interest.
     
    Last edited: Nov 2, 2011
  13. aokman

    aokman Member

    Joined:
    Jul 12, 2001
    Messages:
    14,007
    Location:
    Mexico
    seriously? i think focusing on sorting the servers out first not starting more lol.
     
  14. drjeram

    drjeram Member

    Joined:
    Jul 31, 2008
    Messages:
    58
    Location:
    NSW
    thanks for looking into it :)
     
  15. CalBoy890

    CalBoy890 Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    326
    Location:
    Tasmania
    Alrighty. It is something to do with the EA / DiCE backend.... again.... Officials on GameServers stated something here
     
  16. Ogre

    Ogre Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    2,441
    Location:
    Sydney, Australia
    Its weird, because some servers are working

    Yet I cant do co-op either
     
  17. CalBoy890

    CalBoy890 Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    326
    Location:
    Tasmania
    Yeah, it's only affecting some servers apparently. It's really starting to piss me off how little DiCE seem to care.
     
  18. verbatim

    verbatim Member

    Joined:
    Jul 7, 2004
    Messages:
    178
    how about renaming the server? Keep ocau x64 if you want, but put a proper description in, this may help attract people in the non peak times more.
    Id like to see them always cranking.
     
  19. Baboy

    Baboy (Banned or Deleted)

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,843
    Location:
    NW NSW-Australia
  20. CalBoy890

    CalBoy890 Member

    Joined:
    Nov 7, 2010
    Messages:
    326
    Location:
    Tasmania
    Currently named OCAU x64 CQ Hardcore. Not exactly sure how we can make it clearer without losing the community feeling / humour. At the moment we want it WORKING, so getting it populated during down times isn't most likely the best thing. We don't want to be known for a server that constantly crashes.
     

Share This Page

Advertisement: