Battlefield 3

Discussion in 'PC Games' started by Frontl1ne, Jun 11, 2009.

  1. XxDeadlyxX

    XxDeadlyxX Member

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Messages:
    984
    Yeh, origin update speed seems to have little to do with internet speed... mine going at a similar rate - 200kb/s, even though I have 12mbps.... so god knows - must just be luck (or bad luck).
     
  2. iinsom

    iinsom Member

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    5,875
    Location:
    The Riff
    Mines capping out at 2mb/s :(
     
  3. munchkin1

    munchkin1 Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    4,624
    Fucking slut. Haven't played BF3 in a while. Accidentally purchased 'premium edition' instead of premium. Was raging wondering why premium content wasn't appearing until I realised my mistake. Waiting to get on EA live chat support to try get it fixed.

    On the plus side I just downloaded 16gb of the original BF3 and it held a solid 15MB/s :D Telstra ultimate cable ftw

    [​IMG]

    edit: Now on live EA support chat with 'Phungshok'...he's taking his sweet time between replies, but hopefully I'll be on soon!
     
    Last edited: Sep 11, 2012
  4. DarkForceMage

    DarkForceMage Member

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    3,213
    Location:
    Brisbane, Southside
    I'm on Telstra Ultimate cable but I guess too many people are downloading Armored Kill right now for it to go fast.. It was going way fast for the first 30% :upset:

    Click to view full size!
     
    Last edited: Sep 11, 2012
  5. iinsom

    iinsom Member

    Joined:
    Jun 6, 2007
    Messages:
    5,875
    Location:
    The Riff
    Yep same, im at 500kb/s now UGH!
     
  6. munchkin1

    munchkin1 Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    4,624
    Yay all fixed, I'm actually quite amazed at how quick and painless that was :) Well done EA support! Refunded premium edition and purchased just premium service :p Now set to start the other half of the download

    Downloading close quarters and armored kill at same time, getting 1.5mb/s on each. Not too bad I guess
     
  7. whatdoesthisdo

    whatdoesthisdo Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    10,049
    Location:
    Gold Coast
    WTF is the difference?
     
  8. Ogre

    Ogre Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    2,447
    Location:
    Sydney, Australia
    I believe one is BF3 + Premium and the other is just Premium

    I am getting about 1.8MB/s and only has about 8mins to go
     
  9. HeXa

    HeXa Member

    Joined:
    Jul 7, 2001
    Messages:
    10,214
    Location:
    Canberra, ACT
    BF:pE is BF+Premium ~ $70 of fail

    Premium by itself is just ~$50 of fail

    $20 buys a lot of lube :thumbup:
     
  10. munchkin1

    munchkin1 Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    4,624
    HeXa is right. Also if, like me, you already had BF3 limited edition and you purchase premium edition on top of it, it doesn't show up in games and doesn't give you premium content :thumbup: lol

    You mad? I haven't played BF3 in ages, just impulse bought this because I'm bored. $50 seems like a decent deal considering all the crap it gives you.
     
  11. whatdoesthisdo

    whatdoesthisdo Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    10,049
    Location:
    Gold Coast
    my pc just crashed and I have to start all over again ffs
     
  12. HeXa

    HeXa Member

    Joined:
    Jul 7, 2001
    Messages:
    10,214
    Location:
    Canberra, ACT
    I'm thinking of coming back for AK... after seeing how much rage there is :p

    CQ can suck my left nut :thumbdn:
     
    Last edited: Sep 11, 2012
  13. josh_676

    josh_676 Member

    Joined:
    Mar 2, 2007
    Messages:
    8,519
    I'm in ASO clan armoured kill waiting for others to load the game up, AC 130 is ok.
     
  14. Carcin0Genic

    Carcin0Genic Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    1,619
    Location:
    Gold Coast
    Hmm was on 2MBPS for the first 20 minutes, which is strange because it never goes over 1.2. Now im down to 500kbps. But only 4 minutes to go!
     
  15. Linkin

    Linkin Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    6,395
    Location:
    Sydney
    "Kicked by admin: Making room for clan members"

    :tired:
     
  16. Alper

    Alper Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    2,609
    Location:
    3060
    man these maps are huge. itll quickly turn into a sniper game with the aim being the highest range kill hahahaah. all i see are soflams javlins and sniper mwuahahahahaha
     
  17. Rusty X5

    Rusty X5 Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    4,158
    Location:
    A Very Cold Place
    gay...will have to wait another week to play...mite have to upgrade from a 200gb bundle to 500gb lol
     
  18. Jezmad

    Jezmad Member

    Joined:
    Sep 6, 2004
    Messages:
    1,283
    Location:
    WA
    WTF, why do I need another 3GB update when we got one last week. I thought last week's was for AK?
    Also, Hasn't EA heard of pre loading?
     
  19. -spam-

    -spam- Member

    Joined:
    Mar 20, 2007
    Messages:
    778
    Location:
    Springfield Lakes
    She drops out of the sky pretty quickly!

    Had a quick blat around Bandar Desert and Armoured Shield, not too bad. Hadn't played on normal mode for a while so that was a bit of a shock.

    Love how big the maps are compared to what we had. Almost like playing on the big maps in BF2. Almost.
     
  20. anthonyl

    anthonyl Member

    Joined:
    Jan 13, 2002
    Messages:
    11,389
    Location:
    Brisbane
    My update downloaded in like 10 minutes if that! Maps look awesome...

    Have one small problem...when im parachuting down and look up or down...its very jerky... the fps is still solid at 120 fps (v/sync on) and everything else is smooth..just when I jump out of a plane and look around it shudders!
     

Share This Page

Advertisement: