1. OCAU Merchandise now available! Check out our 20th Anniversary Mugs, Classic Logo Shirts and much more! Discussion here.
    Dismiss Notice

Battlefield 3

Discussion in 'PC Games' started by Frontl1ne, Jun 11, 2009.

  1. purehybrid

    purehybrid Member

    Joined:
    Sep 24, 2004
    Messages:
    4,549
    Location:
    Melbourne
    Didn't you get it with the physical warfare pack? I know I saw a lot of level 1-5's using it.
     
  2. FiShy

    FiShy Member

    Joined:
    Aug 15, 2001
    Messages:
    9,682
  3. h-90

    h-90 Member

    Joined:
    Aug 19, 2002
    Messages:
    880
    my bad


    .......
     
  4. AussieSausage

    AussieSausage (Banned or Deleted)

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    6,310
    I keep getting BF3 has stopped working.

    Gay:thumbdn:
     
  5. Linkin

    Linkin Member

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    6,378
    Location:
    Sydney
    I didn't have it at LVL1 then suddenly it appeared in my recon weapons. Who knows.
     
  6. Baboy

    Baboy (Banned or Deleted)

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,843
    Location:
    NW NSW-Australia
    The garbage man has just been and the wheelie bin is empty.

    The postman has just been and the letter box is empty.


    All I have to say is....ozgameshop.........FUCK U

    :mad:
     
  7. SneakyBastd

    SneakyBastd Member

    Joined:
    Mar 24, 2005
    Messages:
    243
    Or just maybe, he CAN actually aim, when you say he cannot.... and he simply got bullshitted because the game is a laggy crapshoot???

    You simply can't have these sorts of numbers in game and expect it to be smooth. Even CS and COD4 with low player counts still have many instances of lag and randomness, and they are leagues ahead of BF3 in that respect.

    For what BF3 is, it does things pretty well. But to pretend it's perfect is just laughable.
     
  8. taovdg

    taovdg Member

    Joined:
    Mar 22, 2002
    Messages:
    387
    Location:
    Sydney
    I feel you brah. Never going to preorder from there again.
     
  9. Marcism

    Marcism Member

    Joined:
    Oct 13, 2009
    Messages:
    148
    Location:
    Sydney
    It's located in the UK. It roughly takes 2 weeks. It's on their website and it's what we get for paying less. Besides, by the time you get it it will hopefully be patched up some.
     
  10. Baboy

    Baboy (Banned or Deleted)

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    1,843
    Location:
    NW NSW-Australia
    definately! ......I thought it would have come as a few others got theirs recently....

    my only hope is the auspost courier who comes late in the arvo mostly.....but "dvd" size parcels are usually via postman pat.....

    :weirdo:
     
  11. SpudBoy

    SpudBoy Member

    Joined:
    Jul 30, 2001
    Messages:
    5,309
    Location:
    Under the Bed.
    you arent missing much.. afaik the servers are still down anyway.
     
  12. iNoob

    iNoob Member

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    4,769
    Location:
    Sydney
    umm, no they're not.
     
  13. DJL351

    DJL351 Member

    Joined:
    Sep 26, 2005
    Messages:
    424
    Location:
    Perth W.A.
    I agree. Digital pre-orders only for me from now on.
    If a game is already released and cheapest there, I'll still use them.

    Could the Melb Cup public hol have caused a further delay?
     
  14. amisty

    amisty Member

    Joined:
    Jan 22, 2007
    Messages:
    1,149
    Location:
    VIC 3023
  15. taovdg

    taovdg Member

    Joined:
    Mar 22, 2002
    Messages:
    387
    Location:
    Sydney
    Where does it say they're shipped from the UK? I certainly don't recall seeing that on the site or through the ordering process. The thing I was focussed on excitedly reading they'd dispatch on or before release... now I know. :tongue::upset:

    Edit: condition 12... - http://www.ozgameshop.com/terms-and-conditions

    Agree re: preorders and for currently released games. Considering getting Crysis 2 from there... there's not much that pushes my system atm... so many ports :upset: Nice to have a tiny bit of future-proofing through.
     
  16. kreegor

    kreegor Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    4,990
    Location:
    Adelaide
    Plus just about every single post in OCAU recommending Ozgameshop has the disclaimer that they are in the UK and it can take around 2 weeks to get here.
     
  17. s4mmy

    s4mmy Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    2,196
    Location:
    Melbourne
    I think we need to start a few new threads. This one is full of crap now...


    BF3 - Where should I buy?
    BF3 - Bugs and Issues
    BF3 - My BF3 ePeen
    BF3 - Actual Gameplay Discussion

    :rolleyes:
     
  18. AlastairT

    AlastairT Member

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    443
    Location:
    Adelaide
    Got my OzGameShop order today, shipped from the UK as people have said.
     
  19. Blackass

    Blackass New Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    427
    Location:
    Canberra
    After the 8pm - 10pm EA server side maintenance the other night I've been getting disconnects from the Internode servers on a pretty regular basis - I rarely get to complete more than two maps before a d/c occurs. The overal internet connection still functions perfectly and I am able to reconnect to the game immediately. Also, after that maintenance my PC will shut down and the GPU fan run at 100% despite the fact that when playing the game on full ultra settings the card never gets above 70 degrees, and the auto fan speed never gets above 50%. This has happened twice a night since the maintenace.

    I'm assuming it's game related but I always wonder with these types of errors if the GTX580 is needing more power than my HX6*0 can supply.
     
  20. Blackass

    Blackass New Member

    Joined:
    Nov 15, 2007
    Messages:
    427
    Location:
    Canberra
    Make it so!
     

Share This Page

Advertisement: