Battlefield 4

Discussion in 'PC Games' started by Zerstorer, Jul 14, 2012.

  1. Akimbo

    Akimbo Member

    Joined:
    Dec 2, 2003
    Messages:
    1,673
    Location:
    Perth W.A.
    Servers are up, now joining.
     
  2. CordlezToaster

    CordlezToaster Member

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Messages:
    4,065
    Location:
    Melbourne
    any news or are you under nda?
     
  3. El Nermo Diablo

    El Nermo Diablo Member

    Joined:
    May 15, 2003
    Messages:
    1,645
    Location:
    Dubbo
    I hope they buff jets as well. I saw one get shot down the other day. Clearly under powered.
     
  4. AthlonMan

    AthlonMan (Banned or Deleted)

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Messages:
    11,416
    Location:
    QLD.
    I hope they make it more obvious when someone's asking for Ammo/Health/A ride.
     
  5. Squatting_Tiger

    Squatting_Tiger Member

    Joined:
    Mar 29, 2004
    Messages:
    5,456
    Location:
    5064
    Doesn't matter how obvious they make it, some tards are just too oblivious to realise the teammate standing and hopping in front of them shooting at them needs ammo.
     
  6. Acme

    Acme Member

    Joined:
    Jul 7, 2006
    Messages:
    119
    Location:
    Merlbourne
    Minus dat dusty rego.

    Whatever happened to the Snipa brothers Pope?
     
  7. xosfear

    xosfear Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    833
    Location:
    Sydney
  8. Spyder6052

    Spyder6052 Member

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    828
    Location:
    Woodroffe NT
    RL/girls/ nightclubs as far as I know, I hardly play anything atm (well single player civ5 only)
     
  9. Akimbo

    Akimbo Member

    Joined:
    Dec 2, 2003
    Messages:
    1,673
    Location:
    Perth W.A.
    It says "not publicly post information, images or videos from the GAME".

    What about if i say something about my hardware while running the game? Watta ya reckon, i don't think thats a violation?
     
  10. Carcin0Genic

    Carcin0Genic Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    1,581
    Location:
    Sunshine Coast
    probs not allowed, but do it anyway :thumbup:
    I still haven't had a chance to play, couldn't be bothered staying up til 2 although I might wake up early tomorrow.
     
  11. Akimbo

    Akimbo Member

    Joined:
    Dec 2, 2003
    Messages:
    1,673
    Location:
    Perth W.A.
    I'll be on again tonight and do more analyzing instead of running and gunning.

    How can i put this, ya know when a new game comes out and it doesn't have an sli profile, and then ya gotta wait another month or 2 before they release one... well, not in this case!
     
  12. Sphinx2000

    Sphinx2000 Member

    Joined:
    Sep 16, 2001
    Messages:
    7,397
    Location:
    Brisbane
    Probably because it's actually BF3.5..
     
  13. Akimbo

    Akimbo Member

    Joined:
    Dec 2, 2003
    Messages:
    1,673
    Location:
    Perth W.A.
    BF3 will only use about 50% of the GPU's in 3-way at max settings though, and that's console like optimization.

    but now, x that by 2.
     
  14. Tomee

    Tomee Member

    Joined:
    Jun 6, 2002
    Messages:
    4,374
    Location:
    Melbourne
    cheapest place to pre-order the deluxe edition?
     
  15. Alper

    Alper Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    2,610
    Location:
    3060
    in game voip is confirmed
     
  16. itsmydamnation

    itsmydamnation Member

    Joined:
    Apr 30, 2003
    Messages:
    10,253
    Location:
    Canberra
    yep its amazingly new technology direct from 2005 :lol:
     
  17. walker_2003

    walker_2003 Member

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    10,937
    Location:
    Canberra
    bf3 had horrible gpu optimisation in SLI, in high fps (120hz) I saw no difference in 1 x 680 to 2 x 680 in most multiplayer maps. Single player however uses SLI great, tis odd.
     
  18. Fai

    Fai Member

    Joined:
    Jun 27, 2001
    Messages:
    834
    Location:
    Melb
    That is strange..I just added another 580 and both are being used 95-99 constantly.

    In mp.
     
  19. walker_2003

    walker_2003 Member

    Joined:
    Jan 15, 2003
    Messages:
    10,937
    Location:
    Canberra
    must be a 6 series thing, been a many discussions on it in guru3d.

    Just a horrible port, fine for 60hz. Also map dependant.
     
  20. mAJORD

    mAJORD Member

    Joined:
    Jun 4, 2002
    Messages:
    9,646
    Location:
    Griffin , Brisbane
    I think I'm just going to pretend It is 2005 when it comes to these sort of things.

    It's the sad truth that it's taken 8 years to bring these elements back.. I wonder if we can now move forward at all...
     

Share This Page

Advertisement: