Can’t get into BIOS

Discussion in 'Troubleshooting Help' started by C.Y, Sep 27, 2020.

  1. C.Y

    C.Y Member

    Joined:
    Jun 11, 2020
    Messages:
    45
    Hi all

    Turned my PC on and lost the sound ... went to trouble shoot and it basically said it had to reinstall some drivers thus needed a reboot.

    So I rebooted and it now windows does not load nor can I get into BIOS

    Its a triple screen setup and two of the screens have a white bold underscore “_” about 1/4 from the top to the left.

    It’s just kinda stuck there

    Can anyone give some advice ??

    TIA
     
  2. mareke

    mareke Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Messages:
    7,701
    Location:
    Sydney, NSW
    Disconnect the power cord and remove the bios battery to reset the BIOS to the default. It might be an idea to disconnect two of the screens before you do this.
     
  3. ozz

    ozz Member

    Joined:
    Jun 30, 2018
    Messages:
    383
    Location:
    umina beach nsw
    i think some information on what sort of system youve got there, motherboard , cpu, ram, gpu ??? or is it onboard sound , so weve got some more details to work with
     
  4. OP
    OP
    C.Y

    C.Y Member

    Joined:
    Jun 11, 2020
    Messages:
    45
    Al good now ... it was the front USB port (where the headphones were originally plugged in)

    It thought it was some kind of boot drive or something ... thus got stuck there ‍♂️

    The system loaded when I unplugged it and the headphones worked when I used the rear USB

    Ah the wonders of computers

    Thanks anyways
     
    pwlm1975 likes this.

Share This Page

Advertisement: