Crysis Demo Benchmark-post your results!

Discussion in 'Video Cards & Monitors' started by sandeep, Oct 28, 2007.

  1. sandeep

    sandeep Member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    4,174
    Location:
    Melbourne
    Please, feel free to use any res, any settings! BUT use this inbuilt benchmark utility in....\Crysis Demo\Bin32\Benchmark_GPU.bat

    CPU: Dual Core AMD 175 @ 2.2Ghz
    Graphics: HD2900XT(Stock)
    Res: 1680*1050
    Settings: All on HIGH, No AA/16 AF -Average: 18.35fps
    Settings: All on HIGH, No AA/No AF -Average: 25.23ps
    OS: Xp 32bit
    Driver: Cat 7.10



    Cheers

    EDIT:
    To display fps using console command, press tild key "~"
    and type:
    r_displayinfo=1

    Also tells you info how much ram etc being used. Everything High, 1680*1050, crysis uses ~760Meg Ram.
     
    Last edited: Oct 29, 2007
  2. astroboy777

    astroboy777 Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Messages:
    750
    Location:
    Gold Coast
    1680x1050 XP32 Cat 7.10 - 0xAA-16xAF-AAA Supersampling Performance Gpu & Cpu Bench

    'High' In Game Settings

    E6600 @ 3.6GHz 9x400 4:5

    HD2900XT @ 860/1000

    Gpu test: Avg 20 Fps

    [​IMG] [​IMG] [​IMG]



    [​IMG] [​IMG] [​IMG]


    Cpu Test: Avg 20 Fps


    [​IMG] [​IMG] [​IMG]



    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG]
     
    Last edited: Oct 28, 2007
  3. mojom@n

    mojom@n (Banned or Deleted)

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Messages:
    2,343
    Location:
    Australia
    GPU or CPU Test?
     
  4. WooKiE_MaN

    WooKiE_MaN Member

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    3,006
    Location:
    Craigieburn
    Res: 1680*1050

    why not do 1280x1024? as not everyone has widescreen LCD's...:D

    just my 2 cents..

    edit *

    1,902,019,901

    dam thats a huge demo!!!! wat a file size
     
    Last edited: Oct 28, 2007
  5. OP
    OP
    sandeep

    sandeep Member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    4,174
    Location:
    Melbourne
    Do any resolutions and any settings!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  6. Mystery Man

    Mystery Man Member

    Joined:
    Jun 30, 2001
    Messages:
    2,413
    Location:
    Sydney
    Mine freezes up after both the benchmarks and dont get the scores
     
  7. astroboy777

    astroboy777 Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Messages:
    750
    Location:
    Gold Coast
    You can post your benchmarks :D , whats stopping you ? :p
     
  8. WooKiE_MaN

    WooKiE_MaN Member

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    3,006
    Location:
    Craigieburn

    yeh i goota download the demo...:D ill do it when i go home...:D

    is this game work on xp + vista? just wondering as i thnking of moving back to XP...:D
     
  9. OP
    OP
    sandeep

    sandeep Member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    4,174
    Location:
    Melbourne
    GPU...thats what really matters.:)

    I wonder if overclocking CPU and GPU makes much difference. So far doesn't look like it form Astroboys results.

    Come on nVidia card owners, show us the numbers!;)
     
    Last edited: Oct 28, 2007
  10. astroboy777

    astroboy777 Member

    Joined:
    Apr 10, 2005
    Messages:
    750
    Location:
    Gold Coast
    yes works well on both as long as they are 32 bit, 64 bit OS's seem to run this like crap at the moment
     
  11. Herbo

    Herbo Member

    Joined:
    Jun 27, 2001
    Messages:
    9,453
    Best way to do this would be to run the GPU benchmark found in the \Crysis Demo\Bin32\Benchmark_GPU.bat.

    CPU: Intel q6600@3ghz
    Graphics: 8800GTX(Stock)
    Res: 1680*1050
    Settings: All on HIGH, No AA/No AF
    OS: Vista 32bit
    Driver: 169.01 Forceware

    ==============================================================
    TimeDemo Play Started , (Total Frames: 2000, Recorded Time: 111.86s)
    !TimeDemo Run 0 Finished.
    Play Time: 69.60s, Average FPS: 28.74
    Min FPS: 21.77 at frame 1954, Max FPS: 35.37 at frame 999
    Average Tri/Sec: -28909790, Tri/Frame: -1006029
    Recorded/Played Tris ratio: -0.91
    !TimeDemo Run 1 Finished.
    Play Time: 67.08s, Average FPS: 29.82
    Min FPS: 21.77 at frame 1954, Max FPS: 37.72 at frame 82
    Average Tri/Sec: -29724774, Tri/Frame: -996969
    Recorded/Played Tris ratio: -0.92
    ==============================================================
     
  12. GSX-R

    GSX-R Member

    Joined:
    Nov 29, 2002
    Messages:
    981
    Location:
    Melbourne, Australia
    using the gpu test batch file :-

    CPU: Q6600 @ 3.27GHz
    Graphics: HD2900XT(Stock)
    Res: 1680*1050
    Settings: All on MEDIUM, No AA/AF -Average: 48.04fps
    OS: Xp 32bit
    Driver: Cat 7.10
     
  13. OP
    OP
    sandeep

    sandeep Member

    Joined:
    Jul 8, 2003
    Messages:
    4,174
    Location:
    Melbourne
    Thanks for pointing it out, as I forgot to mention it.
    Bet. where did you get the minimum, maximum information? Do the results get saved anywhere?
     
  14. hvalac

    hvalac Member

    Joined:
    Jul 6, 2005
    Messages:
    2,120
    Location:
    Parmelia, W.A, 6167
    1280/1024 High no aa/af
    CPU test
    Min:16.37
    Average:26.48
    Max:38.33

    GPU test
    Min:16.35
    Average:29.90
    Max:37.17

    used loop 0 (the 1st loop)
     
  15. mojom@n

    mojom@n (Banned or Deleted)

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Messages:
    2,343
    Location:
    Australia
    CPU: Intel q6600@3.3ghz
    Graphics: PNY 8800Ultra XLR8(Stock)
    Res: 1680*1050
    Settings: All on HIGH, No AA/No AF
    OS: Vista 64bit
    Driver: 169.01 Forceware

    ==============================================================
    !TimeDemo Run 2 Finished.
    Play Time: 64.71s, Average FPS: 30.91
    Min FPS: 22.31 at frame 1961, Max FPS: 38.92 at frame 96
    Average Tri/Sec: -30821106, Tri/Frame: -997254
    Recorded/Played Tris ratio: -0.92
     
  16. Mau1wurf1977

    Mau1wurf1977 (Banned or Deleted)

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    13,706
    Location:
    Country WA
  17. .DeFuZioN

    .DeFuZioN Member

    Joined:
    Nov 7, 2005
    Messages:
    567
    Location:
    Melbourne
    wow the ATI card is owning the nvidia cards.
     
  18. Rabe

    Rabe Member

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Messages:
    1,389
    Location:
    Sydney
    Its done on medium, the others are on high
     
  19. mojom@n

    mojom@n (Banned or Deleted)

    Joined:
    Oct 5, 2006
    Messages:
    2,343
    Location:
    Australia
    I don't know what gives you that idea. medium setting don't strain the computer much.
     
  20. Mau1wurf1977

    Mau1wurf1977 (Banned or Deleted)

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Messages:
    13,706
    Location:
    Country WA

Share This Page