DayZ Mod - ArmA II: CO

Discussion in 'PC Games' started by Kitler, May 15, 2012.

  1. roamin

    roamin Member

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Messages:
    2,748
    Location:
    melb / Crimebourne
    is 50 players the largest server, ive not seen any servers with more than 50 slots. would be fun to go on 200 player server, everyone would be scared to pop the head up lol.
     
  2. LINUX

    LINUX Member

    Joined:
    Sep 18, 2001
    Messages:
    3,062
    Location:
    Dudley, Newcastle
    I saw a 60 player cap once, but to be honest I think it's laggy enough already!
     
  3. Marksman X

    Marksman X Member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    1,832
    Won't happen. Two reasons:


    1. The Arma2 engine can only support 143 (or 147?) groups. Given that every survivor is a separate group, and then there's the Infected, it just can't happen.


    • The lag would be horrible. A few guys trialled a 90 slot server for DayZ in the early piece - even that was too much.
     
  4. hotsuma

    hotsuma Member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    1,094
    Location:
    Melb, CBD
    NOOOOO not my precious beans
     
  5. iNoob

    iNoob Member

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    4,784
    Location:
    Sydney
    Found a PP-19 :thumbup: at a crashed chopper. Awesome for mowing zombies down quickly.

    Was a tispy when playing last, was running to cherno, got to the outskirts, heard gunfire so I thought I would flank around in pitch black and no compass. 30min of trying to run to balota I somehow ended up at Pustoshka. W T F.... :tired:
     
  6. Pinkeh

    Pinkeh Member

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    11,184
    Location:
    Sydney
    So how does cannonfodder start in this game? :)

    May try it in between bouts of finishing off Guild Wars 1 Hall of Monuments.
     
    Last edited: Jul 23, 2012
  7. iNoob

    iNoob Member

    Joined:
    Jul 18, 2009
    Messages:
    4,784
    Location:
    Sydney
     
  8. Ogre

    Ogre Member

    Joined:
    Aug 13, 2003
    Messages:
    2,442
    Location:
    Sydney, Australia
    If anything it should guarantee/encourage more development.

    BI employ the creator so if DayZ goes belly up it reflects badly on BI.

    BI want to sell lots of ARMA3 as well, best way to do it is to keep a big community happy.
     
  9. dARCKLOWN

    dARCKLOWN Member

    Joined:
    Apr 11, 2002
    Messages:
    456
    Location:
    New York
    I'm confused? why do you think that more players will effect the development?
     
  10. FiShy

    FiShy Member

    Joined:
    Aug 15, 2001
    Messages:
    9,682
    Our camp got hit during that day, our ural has been pinch.


    Oh well... game is now more fun as we dont just have a pile of loot
     
  11. bennyling

    bennyling Member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    1,172
    Location:
    Brisbane
    To Chicago Ted, the guy I just killed in Elektro:

    I asked if you were friendly, man. I knew you picked up the Enfield I had left in the firestation, and judging by the way you were running around and firing off shots in the middle of Elektro you were a fairly new player. Oh, and the three or so flares you threw didn't help your cause either.

    I'm not entirely sure what caused me to open up on you, and have to spoil my 100% zombie headshot:kill ratio, but I'm sorry, man. I really am.

    RIP, Chicago Ted. May one of your earliest lives not have put you off DayZ, because there's a lot more to DayZ than just running around and getting killed :)
     
    Last edited: Jul 23, 2012
  12. Ospi

    Ospi Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    10,481
    Location:
    Brisbane
    How do I stop my graphics from being incredibly blurry? It's like I have butter smeared over my monitor. post processing is disabled (was worse when enabled).
     
  13. bennyling

    bennyling Member

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    1,172
    Location:
    Brisbane
    Make sure your interface resolution and 3D resolution are set to the same value (and ideally, the native res of your monitor).
     
  14. Ospi

    Ospi Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    10,481
    Location:
    Brisbane
    Thanks missed that option, strange one.
     
  15. ^catalyst

    ^catalyst Member

    Joined:
    Jun 27, 2001
    Messages:
    11,952
    Location:
    melbourne
    its great, i run a 4870 with interface at 2560x1440 and the game at 1080p; still looks pretty good to me.
     
  16. Ospi

    Ospi Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    10,481
    Location:
    Brisbane
    Since that I am not getting "waiting for character to create" on a black screen and nothing. Bleh. Oh and now just stuck on a black loading screen eventhough I was playing fine not 10 mins ago.
     
  17. MATTDAMONYA

    MATTDAMONYA New Member

    Joined:
    Jul 22, 2012
    Messages:
    4
    Takes awhile to load currently, give it 5min, then reset.
     
  18. praytella

    praytella (Banned or Deleted)

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    2,987
    LOL, obvious Aus server user
     
  19. japes

    japes Member

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    6,540
    Location:
    Sunshine Coast
    Sigh, getting stalked with a friend with basically no gear by a guy with a semi-automatic rifle. End up sneaking up on him, axe'ing him, axe'ing his corpse and it disappears. Alt-F4?

    Sigh.

    Someone called Star-something-, full Ghillie'd up with an SVD etc.

    Edit: Crossbow another person at a Castle and he disappears. Fuck people are cowards.
     
    Last edited: Jul 23, 2012
  20. Life_Essence

    Life_Essence Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    1,495
    I reckon that's server clean-up not DC, assuming they were actually dead. IIRC it does it on a set timer every x minutes.
     

Share This Page

Advertisement: