1. OCAU Merchandise is available! Check out our 20th Anniversary Mugs, Classic Logo Shirts and much more! Discussion in this thread.
    Dismiss Notice

Dedicated 3 Thread Mk III - Discuss Plans, Network, Mobiles, etc

Discussion in 'Mobile Phones & Devices' started by DiGiTaL MoNkEY, Feb 25, 2009.

  1. stuyvesant

    stuyvesant Member

    Joined:
    Feb 14, 2004
    Messages:
    126
    Location:
    Melbourne
    i'll be talking to '3' tomorrow and will ask them again why I can't see my Roaming Data usage from My3 account, again I'll mention my BB sim is being used on a Nokia 6210 and does that have any effect on roaming charges:thumbup:
     
  2. Drnrg

    Drnrg Member

    Joined:
    Jun 29, 2002
    Messages:
    2,101
    Location:
    Sydney
  3. BuuBox

    BuuBox Member

    Joined:
    May 7, 2003
    Messages:
    9,650
    Location:
    Melbourne
    3 roaming on NextG is very limited.

    It only covers (some) locations outside UMTS2100 coverage areas. If you start roaming within what 3 think should be a UMTS2100 coverage area, it's GSM only.
     
  4. josh81

    josh81 Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    2,539
    Location:
    Bellbowrie, Brisbane
    What the hell, that sucks ass! Very mis-leading by 3 me thinks.
    So does it only go to roaming if you're in a 3G zone, and lose 3G connection? And all areas outside of 3's coverage map will give you Next G?
    Is it just to stop people from forcing their phone to go onto Next G when they are actually in a 3 zone i wonder.
     
  5. OhFoRkMe

    OhFoRkMe Member

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Messages:
    3,421
    Location:
    Joyner 4500
    iPhone 3GS appears to be available again on the website :)
     
  6. Soarer GT

    Soarer GT Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    2,950
    Location:
    Melbourne
    I just called up three direct and they didnt know anything about stock changes. Is it a website error or is there actually stock?
     
  7. Soarer GT

    Soarer GT Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    2,950
    Location:
    Melbourne
    I swear to god... All I want is a 16gb or 32gb iPhone 3Gs on a $49 cap... surely it cant be this difficult?!?!
     
  8. Statts

    Statts RIP

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    2,504
    Location:
    Radelaide, SA
    Website error I would say. From what I heard, no stock until late-ish August.
     
  9. alexb618

    alexb618 Member

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Messages:
    10,467
    Location:
    adelaide
    they have stock because i received one last night, maybe that was the dregs of the original stock though (for the expected stuffed up orders)
     
  10. holdennutta

    holdennutta Member

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Messages:
    8,107
    Location:
    Brisbane
    Still says out of stock for me :(

    Got me all excited and all!!!!!!!! :(
     
  11. Statts

    Statts RIP

    Joined:
    Aug 29, 2004
    Messages:
    2,504
    Location:
    Radelaide, SA
    LOL. I got mine yesterday from an Allphones store. The guy tracked one down by calling every Allphones store in SA.
     
  12. Onyx

    Onyx Member

    Joined:
    Jun 29, 2001
    Messages:
    4,307
    Location:
    SE Melb, VIC
    So since upgrading to the iPhone I can no longer change my plan (old 29 cap with $120 incl, $20 min spend, lower callrates, free voicemail, etc), according to My3 online - whereas I was previously bombarded with 'upgrade your plan to the new xxx now". Does that mean I'm stuck with my current plan for the duration of my iPhone DHI?! (effectively making me locked into a contract for a further 24 months?) I was thinking the current 29cap (with $150 icl; $29 min spend, higher callrates and voicemail charged) might better suit me now that I've lost the $10 a month rebate for my previous handset.
     
  13. Soarer GT

    Soarer GT Member

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    2,950
    Location:
    Melbourne
    You can go up in call caps, but not down lower than your contract.
     
  14. Onyx

    Onyx Member

    Joined:
    Jun 29, 2001
    Messages:
    4,307
    Location:
    SE Melb, VIC
    No, I can't....
    [​IMG]

    Show us your screenshot - I bet it looks different.
     
  15. VTY

    VTY Member

    Joined:
    Jul 9, 2003
    Messages:
    240
    Location:
    Sydney
    U might want to visit a three store or call up 3Care
    Ive had issues with DHI and Rate plan changes in the past
     
  16. Cyb3r

    Cyb3r Member

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Messages:
    2,606
    Location:
    Sydney
    Just call up, the plan change will take effect the enxt billing cycle. Thats what happened with me and my DHI
     
  17. afro

    afro Member

    Joined:
    Jul 23, 2001
    Messages:
    1,097
    Location:
    Adelaide
    i changed my plan down to a 29 while im overseas, just had a look at the new plans, there are 3 versions of the $49 cap, which one do you guys thing is the best? whats the OTR plan?
     
  18. holdennutta

    holdennutta Member

    Joined:
    Apr 14, 2002
    Messages:
    8,107
    Location:
    Brisbane
    It appears i was able to order a 3gs yesterday through DHI on My3. I got a pdf order confirmation and today i see the 1gb data on the account along with the 3gs listed as a handset.

    I assume they wouldnt add all that to my acccount if they didnt have stock to send me? I only ask because other than the confirmation pdf I downloaded there's not been an email or anything.

    I've not ordered off My3 before so don't know what to expect with respect to emails/confirmation etx.

    ta
     
  19. alexb618

    alexb618 Member

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Messages:
    10,467
    Location:
    adelaide
    hey oh fork me

    quick question

    i received my iphone half way through my billing period, will i be able to use the full data allowance for one month in this 2 week period and it will reset from my next billing date (the 7th) without penalty?

    the indians dont seem to understand my question
     
  20. stuyvesant

    stuyvesant Member

    Joined:
    Feb 14, 2004
    Messages:
    126
    Location:
    Melbourne
    your my3 account should show you your pro rata of calls data etc that you have, if its 2 weeks then should be half of what your left with
     

Share This Page

Advertisement: