EVE EVE Online

Discussion in 'MMOs' started by Blown350, Jun 8, 2004.

  1. ewok85

    ewok85 Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    8,106
    Location:
    Tokyo, Japan
    Not impressed in the slightest. They've destroyed the identities of every single character in the game - I'm fairly pissed off if anything.
     
  2. Rusty X5

    Rusty X5 Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    4,152
    Location:
    A Very Cold Place
    ...dude read there dev blogs again.

    One guy has put them on a separate server and has linked them up thru eve gate so you can still see your orginal avatar there.
     
  3. phonik

    phonik Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Messages:
    895
    Location:
    sydney
    Make sure you are totally happy with your characters look before saving any portraits, as the grace period basically means you can play with the character editor, and take pics etc, but once you hit save that is it.

    If you've stuffed up or not happy petition under billing> portrait swap while everyone else is.
     
  4. eyeLikeCarrots

    eyeLikeCarrots Member

    Joined:
    Jan 1, 2002
    Messages:
    4,388
    Location:
    Canberra Is Shit Sex: Yes
    Auto patch download on my PC simply is not starting - and the manual patch download page STILL does not have the right version posted.

    On the Mac... auto patcher started up right away, pulled down 1.5 Gb and then fell over with a SHA1 hash failure of wineserver.... the same fucking error that has happened with every single other patch on the Mac in the last 2 years.

    And I haven't had a single change to be disappointed by the character potrait bullshit..

    I've pretty much had a fucking gutfull of CCP.
     
  5. Chris H

    Chris H Member

    Joined:
    May 28, 2003
    Messages:
    555
    Location:
    Melbourne
    ohh i liked the new character creation screen :) That was pretty awesome.
    Thats about all i saw before i had to go to work.

    I believe you can also choose texture quality now, i never noticed that before.

    I noticed that agent portraits had changed and the colour of .6 sector.
     
  6. Shoal

    Shoal (Banned or Deleted)

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    5
    Location:
    Melbourne
    When I log on do i have to change my portrait or can i leave it for much later on?
     
  7. LlamaOfDoom!!!

    LlamaOfDoom!!! Member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    392
    Location:
    Wallan, VIC
    You should make empty threats to cancel your subscriptions!
    CCP loves all the whingers that will never actually quit. :)
     
  8. Shoal

    Shoal (Banned or Deleted)

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    5
    Location:
    Melbourne
    Ok so im trying to access EVEMON at work but CCP main api provider is blocked

    I have tried a different method
    using api.evsco.net as api provider – i can access that BUT
    when i try to add account on Evemon it tries to add them using the normal CCP api provider which is blocked. any idea how to change evemons settings to add my account using api.evsco.net rather than the main ccp account.

    i cant log on eve forums or anything to post this, therefore asking here for help.
     
  9. ORiGINAL

    ORiGINAL Member

    Joined:
    Sep 4, 2002
    Messages:
    662
    Location:
    TAS
    Yay, the version I found on the CDN while the servers were down was the right one! It didn't break anything anyway.
     
  10. ewok85

    ewok85 Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    8,106
    Location:
    Tokyo, Japan
    Thats not the slightest bit useful - how do I get my character to look the same? I've already got 504*504 png backups of my old portraits stored locally - much better than the shitty compressed jpeg crap that they are providing.

    Whats the point of a wonderful new hobbled character editor if we still only use it once, and it can't even recreate existing portraits?
     
  11. Rusty X5

    Rusty X5 Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    4,152
    Location:
    A Very Cold Place
    Yer, i couple of corpies already complained about a broken update. Its CCP guys..there going to be fukk ups. I'm currently looking for a standalone d/l atm, cause i only want to d/l this once..1.3g is already a shitload off my month quota :upset:. Apparently the patch bug report thread on the forums upto 12 pages long already..so you wont be the only one.

    fukks me..its CCP we talking about here...what do you expect :confused:.


    Dude...are you new to Eve? Api and all that crap to generally down for a few day while a patch..esp one this big. Api have also been modified in this patch...just relax...its CCP, it all takes time


    REMEBER WHAT CCP STANDS FOR...

    Cant
    Code
    Properly

    ;)
     
  12. eyeLikeCarrots

    eyeLikeCarrots Member

    Joined:
    Jan 1, 2002
    Messages:
    4,388
    Location:
    Canberra Is Shit Sex: Yes
    Was this post really worth it ?

    I mean really - did you get a kick out of it or something ? I'm only grateful that you didn't meme-recycle and ask for my stuff.
     
  13. Rusty X5

    Rusty X5 Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    4,152
    Location:
    A Very Cold Place
    can i have your stuff? :p
     
  14. Siggi

    Siggi Member

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    143
    Location:
    melbourne
  15. ewok85

    ewok85 Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    8,106
    Location:
    Tokyo, Japan
    Thats MY line! :lol:

    You should know how to spot good trade items.
     
    Last edited: Jan 20, 2011
  16. LlamaOfDoom!!!

    LlamaOfDoom!!! Member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    392
    Location:
    Wallan, VIC
    Absolutely.
    If all the people that said they would quit, quit, I'd be playing on my lonesome right now.
    At least I could keep my Jita market orders on top then.....
     
  17. eyeLikeCarrots

    eyeLikeCarrots Member

    Joined:
    Jan 1, 2002
    Messages:
    4,388
    Location:
    Canberra Is Shit Sex: Yes
    Wouldn't playing alone be boring ?

    Well my PC install works (auto patcher still wouldn't fire up so I just did an manual).

    Shitty UI change - when you modify a market order, the modify box no longer appears with cursor focus on the price box.... it now takes me longer to update 200 market orders.....

    I hope they consider changing that...

    (And it might be times for an upgrade - vid card is labouring).
     
  18. Hom3br3w

    Hom3br3w Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    1,026
    Location:
    GNE BSH
    If you have enough accounts, you could get away with playing alone.
     
  19. ewok85

    ewok85 Member

    Joined:
    Jul 4, 2002
    Messages:
    8,106
    Location:
    Tokyo, Japan
    Would make 0.0 mining much less of a hassle. Selling stuff would be a pain in the arse though :(
     
  20. TaXy DriVar

    TaXy DriVar Member

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    520
    Location:
    Glenorie
    I'd attempt to mine in a titan ...

    Remind's me of SpaceBalls where the death-star equivalent turns into a giant vacuum cleaner...
     

Share This Page

Advertisement: