Firefox has no sound in youtube

Discussion in 'Troubleshooting Help' started by mixsetup, Aug 26, 2017.

  1. mixsetup

    mixsetup Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    2,600
    Location:
    Wynyard Tasmania
    Hi all well I have Win 7 64bit ultimate.
    Was watching videos on YouTube today using Firefox and everything was fine.
    Had tea and watch some shows on YouTube on the TV with my wife.
    After she went to bed jumped back on the computer and no sound at all on YouTube using Firefox.
    I have been to other sites and sound is fine. Sound works fine also with Chrome and other browsers just not Firefox
    I have been on google and tried a lot of things but still no sound in YouTube using Firefox
    Had a look in the registry deleted a file after watching vid on YouTube.
    opened services and restarted the sound.

    Any ideas?
     
  2. FOTW

    FOTW Member

    Joined:
    Jul 20, 2002
    Messages:
    745
    Location:
    Kilcock, Ireland
    Try this;

    Right-click on the speaker icon at the bottom right corner of the desktop. Select Open Volume Mixer on the pop-up menu.

    Ensure the browser and the plugin sliders are not muted and are not at the bottom.

    Also try un-installing Adobe flash player and install it again make sure you re-start PC after this.

    Also un-install firefox and re-install again.

    Good luck.
     
  3. OP
    OP
    mixsetup

    mixsetup Member

    Joined:
    Dec 22, 2003
    Messages:
    2,600
    Location:
    Wynyard Tasmania
    Thanks did what you said backed it up then reinstalled it all made sure all traces of it were gone then installed and it all works.

    Thanks again.
    Been mucking with this for hours.
     

Share This Page