GeForce Forceware 182.05 XP and Vista + Nvidia PhysX 9.09.0203

Discussion in 'Video Cards & Monitors' started by Trizae, Feb 11, 2009.

  1. Trizae

    Trizae Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    162
    Location:
    Melbourne
    WinXP 32Bithttp://us.download.nvidia.com/Windows/182.05/182.05_geforce_winxp_32bit_english_beta.exe

    WinXP 64Bithttp://us.download.nvidia.com/Windows/182.05/182.05_geforce_winxp_64bit_english_beta.exe

    WinVista 32Bithttp://us.download.nvidia.com/Windows/182.05/182.05_geforce_winvista_32bit_english_beta.exe

    WinVista 64Bithttp://us.download.nvidia.com/Windows/182.05/182.05_geforce_winvista_64bit_english_beta.exe

    Nvidia PhysX 9.09.0203http://us.download.nvidia.com/Windows/9.09.0203/PhysX_9.09.0203_SystemSoftware.exe
     
  2. garry

    garry Member

    Joined:
    Apr 13, 2002
    Messages:
    2,482
    Location:
    Port Kennedy 6172 WA
    Thanks downloading now,do you know if the Nvidia PhysX 9.09.0203 is parts of the Forceware 182.05 drivers anyway,or do I have to download that seperate.

    I just installed the 182.05 drivers and they do include and install the new PhysX 9.09.0203 drivers.
     
    Last edited: Feb 11, 2009
  3. $3@N

    $3@N (Banned or Deleted)

    Joined:
    Sep 21, 2007
    Messages:
    5,985
    Location:
    Forever A Pwn
    I think i will wait for the whql.

    Cant wait for some new drivers :thumbup:
     
  4. Frag

    Frag Member

    Joined:
    Feb 22, 2002
    Messages:
    4,982
    Location:
    Perth
    Looks good, I will try this one as the 185s were much quicker then current WHQL driver set in games like L4D (other source)
     
  5. MR CHILLED

    MR CHILLED D'oh!

    Joined:
    Jan 2, 2002
    Messages:
    155,007
    Location:
    Omicron Persei 8
    Will try these, and grabbing them now, but would like to hear any good/bad reports before installing......
     
  6. Rusty X5

    Rusty X5 Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    4,134
    Location:
    A Very Cold Place
    Can sumone try COD4...game crashes/pixelates/colours gray out, etc with this patch...however, i've just put in a new CPU..so not sure want the problem is. NV control panel will BSOD with the new CPU..so..idk :confused:
     
  7. VenomX-87

    VenomX-87 Member

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Messages:
    818
    Location:
    Adelaide
    COD4 every setting maxed @ 1680x1050 running 250FPS indoors, runs perfect for me. unstable o/c maby?
     
    Last edited: Feb 12, 2009
  8. Rusty X5

    Rusty X5 Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    4,134
    Location:
    A Very Cold Place
    ..It all good now for sum reason, must be the cpu just settling ing..and nah, no Oc yet ;)
     

Share This Page

Advertisement: