HWBOT Discussion Thread Ver2

Discussion in 'Overclocking & Hardware' started by gazza30, Dec 4, 2011.

  1. snappy1

    snappy1 Member

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Messages:
    4,165
    Location:
    Benching
    You have the gear, and have had a go, that counts to me:)
     
  2. Yawnie

    Yawnie Member

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    584
    elitists!!!!

    :tongue:
     
  3. partybear

    partybear Member

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    876
    Location:
    Ballarat, Victoria
    Does phase change count?
     
  4. EbolaWarfare

    EbolaWarfare (Banned or Deleted)

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    362
    sub zero innit?
     
  5. jebusv20

    jebusv20 Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    444
    Location:
    Brisbane 4074
    hey guys, having a small LAN at my place tomorrow, and I wanted to do some OC to show my friends just how fun it can be.


    Thread below for discussion:
    http://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=1051971


    basicly looking to do a slushbox to beat the shit out of an old E8x00 until it bursts. Maybe do some 3D with my 260 216, 9800GT, GTX460 1Gb or one of old but gold chips to burn.
    PS. If it survives, might make it my server CPU.

    would salted ice water count? :p I'll get a screeny of my CPU idling just below zero... that is my goal for tomorrow if nothing else
     
    Last edited: Sep 23, 2012
  6. jjjc_93

    jjjc_93 Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    3,025
    Location:
    Perth
    Do it man, it's great fun. One of my first 'real' overclocking ventures was when I dumped my rad in a bucket of ice and booted in at -5c on a X3360 (Q9550 equivalent), of course temps didn't stay there when I pumped 1.65v through it, but good fun all the same. :D
     
  7. Yamunsa

    Yamunsa Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    1,651
    Location:
    Cairns
    i know i shouldn't mention... it's a tad pricey and i came across it accidentally but it gave me a chuckle. msy is listing high binned psc 2x2gb 2500mhz 9-11-9 @ 1.65v. link
     
  8. EbolaWarfare

    EbolaWarfare (Banned or Deleted)

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    362
    just a tad pricey.

    #overclockerproblems

    buy a cheap GTX275, its non-ref and therefor voltage locked. :(
     
    Last edited: Sep 24, 2012
  9. Liighthead

    Liighthead New Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Messages:
    212
    Location:
    Melbourne
    volt mod it? :D
    done it on like 3 of my cards so far lol waiting on more from mail man todo another 4 >.<

    xD
     
  10. EbolaWarfare

    EbolaWarfare (Banned or Deleted)

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    362
    no know-how or tools.

    hey, if someone wants to mod it for me, im all for it.
     
  11. Yamunsa

    Yamunsa Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    1,651
    Location:
    Cairns
    In the v1 hwbot thread there were a few guides posted specificly for giga 275s. I can't say 100% but I was sure 275 didn't come with native sw voltage control like the 280s did.
     
    Last edited: Sep 24, 2012
  12. Jimba86

    Jimba86 Member

    Joined:
    Jul 13, 2011
    Messages:
    1,847
    Location:
    Brisbane
    my TR2S+ showed up today:D Will be playing with it when i finish uni soon and have all assignments and exams out of the way and done.:thumbup:
     
  13. EbolaWarfare

    EbolaWarfare (Banned or Deleted)

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    362
    thanks, i'll go look it up.

    -cant seem to find it :(

    dont suppose i could pay anyone to mod mine?
     
    Last edited: Sep 24, 2012
  14. PAQd

    PAQd Member

    Joined:
    Jan 11, 2005
    Messages:
    776
    Location:
    Gold Coast
  15. Yamunsa

    Yamunsa Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    1,651
    Location:
    Cairns
  16. EbolaWarfare

    EbolaWarfare (Banned or Deleted)

    Joined:
    Apr 19, 2012
    Messages:
    362
    thanks steve. thats the one, mine isnt superoverclock but appears that it has the same chips.
    giving it a glance i think its way over my head though.
     
    Last edited: Sep 24, 2012
  17. Yawnie

    Yawnie Member

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    584
    anyone in VIC interested in trading 2 x EVGA 470s for a similar performance single GPU?
     
  18. ex4n

    ex4n Member

    Joined:
    Oct 5, 2011
    Messages:
    2,201
    Location:
    Perth
    Hey guys.. I was wondering why 3dmark validation is not required for results on HWBOT?

    I look at a lot of results above mine, and I look at the hardware and the clocks, then I look at the individual scores.. all lower than my submission, however magically +300 points more.

    Example?

    My score VS this.

    Can anyone explain how he got an extra 300 points somehow? His CPU is clocked lower, his GPU is clocked lower, his graphics score is much higher. I don't get it...
     
    Last edited: Sep 26, 2012
  19. snappy1

    snappy1 Member

    Joined:
    Feb 18, 2008
    Messages:
    4,165
    Location:
    Benching
    First guess without looking too much into it, they disabled tesselation in ccc
     
  20. ex4n

    ex4n Member

    Joined:
    Oct 5, 2011
    Messages:
    2,201
    Location:
    Perth
    It would make sense, although if they had a validation link, it would show this.
    A little hard to compare how I'm doing with a lot of results like this.
     

Share This Page

Advertisement: