1. OCAU Merchandise now available! Check out our 20th Anniversary Mugs, Classic Logo Shirts and much more! Discussion here.
    Dismiss Notice

HWBOT Discussion Thread Ver2

Discussion in 'Overclocking & Hardware' started by gazza30, Dec 4, 2011.

  1. t8y

    t8y Member

    Joined:
    May 5, 2002
    Messages:
    4,199
    Location:
    SA, 5011
    probably a good idea, rather than creating a new thread and all which kinda forces the community apart.
    if we are happy with the idea, i'd like to suggest a more general thread title something along lines of "hwbot discussion thread" (no mention of team(s)),
    can still have all the current "about hwbot" type info in the OP, just add some links to both the teams there perhaps.
    minor cosmetic changes is all, which is all the teams change is, really.

    keeps it all here, everyone still posts in the same place, keeps community working together = :thumbup::thumbup:


    if needs require, new threads can be made for "x Big Topic/Comp/Problem of the moment", or things that affect just one team - otherwise its like business as usual i guess
     
    Last edited: Aug 28, 2014
  2. sskmercer

    sskmercer Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    3,094
    Location:
    Brisbane, Sth Side
    Also done and also most say well said t8y:thumbup:

    Will be interesting to see once all the points are calculated where things end up Team Ranking (not individual) wise.
     
  3. OP
    OP
    gazza30

    gazza30 Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    1,118
    Location:
    FNQ
    Done mate.

    Few more items to sort out if anyone can think of anything else speak up :thumbup:

    Homepage on Australia OC team page still links to I4 might get confusing for new guys trying to find us and join the discussion. Maybe Eva can ask for a dual link or change?

    Second Captain to be picked. Happy to nominate Robbo good guy very active on the OC scene. Eva to add Co- captain once decided

    Team Logo and backgrounds for those that like to add it to bench Screenshots. Happy to give it a go if no one else can just be warned it may not be great :D
     
  4. jjjc_93

    jjjc_93 Member

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    2,270
    Location:
    Perth
    Nice stuff guys, shame we couldn't merge the teams given the captain is entirely inactive but this is the next best thing.

    On a note, we'll be in the top 20 once the league rankings update so already moving on up. Nice :thumbup:
     
  5. sskmercer

    sskmercer Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    3,094
    Location:
    Brisbane, Sth Side
    Noticed this myself and definitely for the newer guys could be confusing, when some of them probably haven't heard of i4memory before. A dual link in some way would be great and that should cover all bases.

    I'll give my vote to Rob as long as he wants it also. I personally would be happy with a couple of others as well.

    I was literally just asking Zero about this earlier. I do like the OCAU one we have now and personally use it all the time except for when a comp background is needed.

    It's good to see that we've been able to move forward without all the negative stuff (relatively so) that has happened in the past.

    Now bring on the CC and go for 2 in a row.
     
  6. t8y

    t8y Member

    Joined:
    May 5, 2002
    Messages:
    4,199
    Location:
    SA, 5011
    wd gazza, title perfect, same version number though :D

    i'd also like to nominate robbo



    ...for the ln2 bucket challenge :lol:
    oh, and co-cap
     
  7. zeropluszero

    zeropluszero Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    6,062
    Location:
    3132
    Once we have this settled we can do a poll or something for captains.
    I'll pester Pieter down the line, see if we cant get a full merger going on at some point in the future. For now this will do.
    This was a concern of mine which I voiced to Pieter, that when a new OCAU forum members says, "hey I want to get into benching, where do I sign up" we would say "hey join Australia OC" then they would be like "but I'm on OCAU forums and theres an OCAU team?"
    but get to that if/when it comes up.

    this puts us not only in a singular team for CC guys, but also the next team cup if we choose to go ahead and enter into that seriously down the line.
     
  8. newlife

    newlife Member

    Joined:
    Oct 20, 2012
    Messages:
    2,153
    Location:
    Adelaide, SA
    The current team cup isn't over and my 80 or so points moved teams with me. I'm also going to look into getting some hardware just for it

    And I swear I'm to send a letter saying how very very upset I am to the next person who likes something on the team page
     
    Last edited: Aug 29, 2014
  9. headin2001

    headin2001 Member

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Messages:
    3,524
    Location:
    Sunshine Coast
    Quick Question peeps,

    Looking at doing some runs in the PCMARK suites. Any tips for some good scores? Never used these before so any help would be appreciated.
     
  10. zeropluszero

    zeropluszero Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    6,062
    Location:
    3132
  11. headin2001

    headin2001 Member

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Messages:
    3,524
    Location:
    Sunshine Coast
    So quick man.......:weirdo:

    Which OS for which benchie is best? Talking all PCMark versions here.
     
  12. zeropluszero

    zeropluszero Member

    Joined:
    Aug 6, 2008
    Messages:
    6,062
    Location:
    3132
    no idea.
    what are the top 10 using?

    i know no one benches other versions of pcmark, because they're buggy as fuck.
    whereas pc05 is buggy as fuck, but you can work that in your favour.
     
  13. headin2001

    headin2001 Member

    Joined:
    Apr 17, 2007
    Messages:
    3,524
    Location:
    Sunshine Coast
    Yeah, learning that quick. What a total POS! Did 3 runs on the X79/4930K combo and not one of them showed a score online. Totally F@#ked!

    Thought I'd give it a go on the new platform for some extra Boints. Trying to work on 2d benching now instead of 3d.
     
  14. OP
    OP
    gazza30

    gazza30 Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    1,118
    Location:
    FNQ
    PC mark 05 needs win 7 + the strongest AMD card you have + at least 2 ssd's for intel rst raid 0

    beware the xp startup cap as 2 ssd's easily go over. Use something to slow the array down. A simple copy past can do the trick once you tune in the file size.

    If your not getting a score then it means one of the subtests is failing check which one, it may even hint at why.
     
  15. Acidsys

    Acidsys Member

    Joined:
    May 19, 2014
    Messages:
    309
    I've been using Win7 64bit sp1 for PCM2005
     
  16. JunkDogg

    JunkDogg Member

    Joined:
    Sep 5, 2013
    Messages:
    1,569
    Location:
    Perth 6169
    My 2600 Tridents turned up today.

    Good to go for Pentium runs again and see how it improves anything.
     
  17. Jimba86

    Jimba86 Member

    Joined:
    Jul 13, 2011
    Messages:
    1,845
    Location:
    Brisbane
    does anyone know where to buy a cheap fluke 52 2 thermometer? im looking for one when my pots arrive (if they do)
     
  18. eva2000

    eva2000 DDR1/DDR2/DDR3 Addict

    Joined:
    Jun 27, 2001
    Messages:
    21,902
    Location:
    Brisbane, Australia
    fine with me :)

    For now I edited the hwbot team url to point to http://australiaoc.i4memory.com/ it redirects to this thread's post regarding the changes
     
    Last edited: Aug 29, 2014
  19. sskmercer

    sskmercer Member

    Joined:
    May 5, 2003
    Messages:
    3,094
    Location:
    Brisbane, Sth Side

    Just get a cheap one to start with, which is what I did (DSE type) and does a fine job. Yeah doesn't have micro adjustments above/below -100 but I'm on dice and not needing bleeding edge either.
     
  20. OP
    OP
    gazza30

    gazza30 Member

    Joined:
    Aug 28, 2009
    Messages:
    1,118
    Location:
    FNQ
    Save your money for now Jimba these do the job fine If your using LN2 just dunk the probes in to make sure they are spot on some of the cheap probes don't read 100% at full pot is all. Even if you buy a good probe for 10-20 bucks still much cheaper than the fluke.

    Don't get me wrong if you can afford it Fluke all the way all my work gear is Fluke :thumbup: top stuff

    Thanks Eva :)

    The new 5960x got you keen to bench? I remember you said your mainly into server gear these days but 16threads and ddr4 might just qualify ;)
     

Share This Page

Advertisement: