Mobo and ram compatibility

Discussion in 'Memory' started by Alby1976, Nov 4, 2018.

  1. Alby1976

    Alby1976 Member

    Joined:
    Mar 1, 2002
    Messages:
    1,541
    Location:
    Mt Isa, again....
  2. demiurge3141

    demiurge3141 Member

    Joined:
    Aug 19, 2005
    Messages:
    1,395
    Location:
    Melbourne 3073
    Yes should be fine.
     
  3. OP
    OP
    Alby1976

    Alby1976 Member

    Joined:
    Mar 1, 2002
    Messages:
    1,541
    Location:
    Mt Isa, again....
    Cheers, as I thought, but a 2nd opinion never hurts.
     
  4. MR CHILLED

    MR CHILLED D'oh!

    Joined:
    Jan 2, 2002
    Messages:
    137,758
    Location:
    Omicron Persei 8
    And how did it go, all work fine as expected?
     
  5. OP
    OP
    Alby1976

    Alby1976 Member

    Joined:
    Mar 1, 2002
    Messages:
    1,541
    Location:
    Mt Isa, again....
    Only just ordered some Corsair RGB 3000, coming from the US, so might be closer to Xmas before I can comment.
     
  6. OP
    OP
    Alby1976

    Alby1976 Member

    Joined:
    Mar 1, 2002
    Messages:
    1,541
    Location:
    Mt Isa, again....
    Ram turned up, couldn't get slot 1 to work, mucked around for awhile, then realised it wasn't based properly, doh.
    Seems to be working sweet, had a game, and although 8gb still had plenty of leftover, 16gb just seems that bit smoother.
    So far, happy. Just ram is limited by mobo to 2400MHz, all good. Dual channel now, actually first time I have run dual channel, its only been like 15 years or so to get to the 'normal' nerd club.
     

Share This Page