multi-monitors in Win2k

Discussion in 'Windows Operating Systems' started by jimbow, Aug 11, 2002.

  1. jimbow

    jimbow Member

    Joined:
    Jan 29, 2002
    Messages:
    673
    Location:
    Perth 6163
    morning all,

    I've just gone back to Win2k, but I can't remember what I did last time to trick it into having individual settings for both monitors.
    The card I'm using is a Geforce2MX with twinview with the latest dets

    help-eth!
     
  2. Cryogenic

    Cryogenic News Monkey

    Joined:
    Jun 26, 2001
    Messages:
    7,926
    Location:
    Adelaide
    I assume you're talking about haveing different resolutions on both monitors?
     
  3. OP
    OP
    jimbow

    jimbow Member

    Joined:
    Jan 29, 2002
    Messages:
    673
    Location:
    Perth 6163
    that's the one
     
  4. PiNk-84

    PiNk-84 (Banned or Deleted)

    Joined:
    Jun 28, 2001
    Messages:
    1,618
    Location:
    Sydney, Australia
    I don't have twinview (I have 2 vid cards), but can't you just select the monitor (there should be two in the display properties) individually and change the settings?
     
  5. OP
    OP
    jimbow

    jimbow Member

    Joined:
    Jan 29, 2002
    Messages:
    673
    Location:
    Perth 6163
    nope :(

    both when i was originally in win2k and when i tried XP for a bit i did something and multi-monitor worked
    but i never figured out exactly what it was that i did :rolleyes:
     
  6. SpeedRacer

    SpeedRacer Member

    Joined:
    Sep 14, 2001
    Messages:
    2,948
    Location:
    Sydney
    Umm . . . in display properties you can pretty much control it all if everything is working as it should (check latest drivers if not?)

    You should get two little monitor pictures in Display properties that represent each display . . . one may be grayed out in which case you can select it and click on the "Extend windows desktop to this monitor" or something like that

    Havent got a TVout option enabled at the same time do you?

    Anyways . . . I recommend the software from this site too once you get everything working: http://www.realtimesoft.com/ultramon/
     
  7. OP
    OP
    jimbow

    jimbow Member

    Joined:
    Jan 29, 2002
    Messages:
    673
    Location:
    Perth 6163
    w00ty

    problem fixed :D
     
    Last edited: Aug 13, 2002

Share This Page

Advertisement: