No SATA Power Connector

Discussion in 'Storage & Backup' started by ZoLi, May 15, 2007.

  1. ZoLi

    ZoLi Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Messages:
    414
    Location:
    Melbourne, Aus
    Hi All,

    I have a question, just bought a new HD (320GB) Seagate Barracuda. My Mobo doesn't have SATA ports however I have a SATA PCI adapter card. My issue is my PSU does not have any SATA power connectors. Is there an adapter I can get that will change a Normal Power connector into a SATA power plug?

    Thanks
     
  2. FLB

    FLB Member

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Messages:
    3,580
    Location:
    Adelaide
    Yep. I have heaps of the things laying around. All of mine have come with motherboards etc, but I am sure most PC shops would have them for a pretty low cost.
     
  3. OP
    OP
    ZoLi

    ZoLi Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Messages:
    414
    Location:
    Melbourne, Aus
    Thanks for the reply, at least I don't have to swap PSU's :Paranoid:

    Cheers
     
  4. FireTech

    FireTech Member

    Joined:
    Feb 6, 2005
    Messages:
    1,651
    Location:
    Sunny Sydney
    staticICE prices, although you may get them cheaper at computer fairs.
     
  5. OP
    OP
    ZoLi

    ZoLi Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Messages:
    414
    Location:
    Melbourne, Aus
    Bit scary that no Vic places came up on static ice. I will go to local shop tomorrow and hopefully they will have one for me.
     
  6. issa2006

    issa2006 Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    3,215
    Location:
    AUSTRALIA (ADL)
  7. OP
    OP
    ZoLi

    ZoLi Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Messages:
    414
    Location:
    Melbourne, Aus
    Got one from the local PC store in the city for nothing. D rive is up and running.

    thanks
     
  8. issa2006

    issa2006 Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    3,215
    Location:
    AUSTRALIA (ADL)
    your welcome...:thumbup:
     

Share This Page

Advertisement: