Optus or telstra cable.

Discussion in 'Networking, Telephony & Internet' started by MoNk{LAH}, Mar 26, 2014.

  1. gbh

    gbh Member

    Joined:
    Aug 29, 2001
    Messages:
    2,175
    Location:
    Sydney
  2. The Sentinel

    The Sentinel Member

    Joined:
    Jan 30, 2002
    Messages:
    2,778
    I might be blind but I don't see any data quote listed in that plan.
    Not that I really care as I recently switched over to Telstra but curious to see how it compares to the plan I was on before I switched.
     
  3. Bastard Child

    Bastard Child RIP

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    3,624
    Location:
    Crooklyn 3012
    It's unlimited, and not the fake unlimited which got them fined.

    They want you to subscribe to the TV service so you don't get netflix.
     
  4. The Sentinel

    The Sentinel Member

    Joined:
    Jan 30, 2002
    Messages:
    2,778
    Wow.

    Just wow. I wish my Optus cable service had been unlimited. In the last month before I changed over to Telstra I had both cable services connected so I could easily migrate stuff.

    I'd have raped that Optus modem so hard data-wise for that entire month!!
     
  5. evilasdeath

    evilasdeath Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Messages:
    4,841
    how to hell did you find that? You can't start on the homepage and get to it, everything links to the $115 bundle, and most amusing is that i can get ADSL2+ but not cable, yet i'm connected with Optus cable right now

    I dunno if i can give up my $85 a month no contract 500GB with speedpack thou. i rarely go over 500GB (250/250) peak/offpeak.

    $5 more for unlimited but i have to get the PVR and home phone, i don't want a damn home phone lol.
     
  6. Bastard Child

    Bastard Child RIP

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    3,624
    Location:
    Crooklyn 3012
    If you have optus cable past your house they'll refuse to install adsl.
     
  7. clonex

    clonex Member

    Joined:
    Jun 30, 2001
    Messages:
    20,492
    Location:
    north pole
    Ozbargain??
     
  8. MR CHILLED

    MR CHILLED D'oh!

    Joined:
    Jan 2, 2002
    Messages:
    140,480
    Location:
    Omicron Persei 8
    Yeah I saw that one mentioned on OzB.....appears on the face of it to be a brilliant deal.
     
  9. FiShy

    FiShy Member

    Joined:
    Aug 15, 2001
    Messages:
    9,682
    You know you can get even bigger discounts right? We are all family now.
     
  10. evilasdeath

    evilasdeath Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Messages:
    4,841
    Yes i know i pay bugger all now, its just about getting more for my bugger all :p
     
  11. Vladdo

    Vladdo Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    8,521
    Location:
    Laverton, Melbourne
    Typical.. I'm 15 mins drive from the CBD and I'm on a telstra only exchange, and no optus broadband..
     
  12. zeeps

    zeeps Member

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    828
  13. xplod140

    xplod140 Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    4,391
    Location:
    Melbun
    Transferred 4 times until I got someone to help with the speed increase.

    Last girl said she was processing it and it's going to be a while on hold so she's going to call me back.

    Wonder how long it will take.

    Edit; they called me back just after I posted. Said it would be faster within 48 hours.
     
    Last edited: Dec 9, 2014
  14. zeeps

    zeeps Member

    Joined:
    Apr 11, 2006
    Messages:
    828
    Optus cable speeds during peak really suck. Getting 7mbps max atm. I have the 100mbps speedpack. Going to monitor it for the next month. Considering telstra now
     
  15. xplod140

    xplod140 Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    4,391
    Location:
    Melbun
    Much better. Although usenet maxs out at 70mbit for me.

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  16. TRG.dOinK

    TRG.dOinK Member

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Messages:
    4,473
    Location:
    Melb East
  17. xplod140

    xplod140 Member

    Joined:
    Jun 1, 2002
    Messages:
    4,391
    Location:
    Melbun
    Did 580gig without being slowed, Bill month ticks over anew tomorrow.

    Now using youtube as my entertainment source because FTA has nothing except a bit of cricket these days.
     
  18. caspian

    caspian Member

    Joined:
    Mar 11, 2002
    Messages:
    10,115
    Location:
    Melbourne
    in Laverton you are more likely on a Telstra cabinet.
     
  19. Vladdo

    Vladdo Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Messages:
    8,521
    Location:
    Laverton, Melbourne
    That's right.. having only telstra sucks..

    When i first moved here (5 years ago in a new estate), I was getting 2mb/sec.. now I'm lucky to get 1.2mb/sec
     
  20. caspian

    caspian Member

    Joined:
    Mar 11, 2002
    Messages:
    10,115
    Location:
    Melbourne
    and if not for the cabinet you would be on dialup or wireless.

    bring on the NBN.
     

Share This Page

Advertisement: