P3V4X video corruption

Discussion in 'Other CPUs and chipsets' started by billygee, Jul 17, 2001.

  1. billygee

    billygee Member

    Joined:
    Jul 17, 2001
    Messages:
    2
    I recently installed a GeForce2 MX video card to my P3V4X and I am always getting some video corruption. Namely the Start menu button in Win98SE gets corrupted or blacked out as does the side bar on the start menu and sometimes I get an articfact on the desktop.

    I have tried different versions of Nvidea drivers including the latest and the corruption is still there. I also tried Via's latest 4-in1 drivers and same thing. When I reboot, everything is fine but after I play a game or open an app, the start button gets corrupted. Game video is fine though, just that start menu problem.

    Anyone know of this problem? I have searched everywhere and could not find any info on it.

    TIA!

    My specs are..

    Asus P3v4X MB
    P3 550mhz CPU
    256 megs PC-133 ram (1 stick)
    GeForce2 MX AGP video card
    Yamaha DS/XG PCI sound card
    Fujitsu 17gig ATA66 Drive
    10x DVD drive
    Creative 48x CD drive
    Matshita 8x4x32 CDR
    D-Link 10/100 NIC
     
  2. Peacekeeper

    Peacekeeper Member

    Joined:
    Jun 27, 2001
    Messages:
    489
    Location:
    Brisbane, QLD, Australia
  3. OP
    OP
    billygee

    billygee Member

    Joined:
    Jul 17, 2001
    Messages:
    2
    Thanks for the info. Guess it's time for me to buy a different brand of sound card as they are certainly cheaper than buying WinME. ;)
     

Share This Page

Advertisement: