Tp link vr600 WiFi just died.

Discussion in 'Networking, Telephony & Internet' started by xc351, May 23, 2019.

  1. xc351

    xc351 Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    2,458
    I have a vr600v2 running the latest beta firmware from the website. Been rock solid for just under 12 months no I can't see my WiFi hotpots. It does however loop into anotyer much more powerfull WiFi router. So I know my nets up and can still log in.

    It says WiFi is on but simply does not show neither band. I'm the only one at my house that has the password to log into router. So it wasn't someone playing with settings ect ect.

    This is the same issue on 4 androids, 2 ps4's and a couple of pc/laptops (win 10)

    Any ideas?
     
  2. ir0nhide

    ir0nhide Member

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    4,209
    Location:
    Adelaide
    Reflash it with non beta firmware??
     
  3. OP
    OP
    xc351

    xc351 Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    2,458
    I tried to do that but picks up other firmware is newer.

    Dont horribly want to put it in a full recovery mode.

    Plus the beta firmware was a fix for androids (we have 5 in the house) and is in the normal firmware area so it appears to be more of a widespread beta.
     
  4. ir0nhide

    ir0nhide Member

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    4,209
    Location:
    Adelaide
    Recovery mode. Do it.

    Also don't put beta in production.
     
  5. OP
    OP
    xc351

    xc351 Member

    Joined:
    Dec 30, 2005
    Messages:
    2,458
    Yea that looks like the go. I found the old modem going to load it up with nbn settings incase it dies.
     

Share This Page

Advertisement: