Trying to Enable TLS1.0 Versions on ESXi Host 6.7

Discussion in 'Other Operating Systems' started by kemshall, Feb 13, 2019 at 4:12 PM.

Tags:
  1. kemshall

    kemshall Member

    Joined:
    Apr 24, 2005
    Messages:
    15
    Location:
    Melbourne
    Hey all,


    Trying to Enable TLS1.0 Versions on ESXi Host 6.7 which is disable but default now.


    Looked at this link Enable or Disable TLS Versions on ESXi Hosts Which looked easy enough but…


    ssh on to host ./reconfigureEsx: not found


    VMware ESXi 6.7.0 build-10302608 HPE image


    Any help would be great thanks.
     
  2. NSanity

    NSanity Member

    Joined:
    Mar 11, 2002
    Messages:
    17,411
    Location:
    Canberra
  3. Quadbox

    Quadbox Member

    Joined:
    Jun 27, 2001
    Messages:
    6,087
    Location:
    Brisbane
    Yeah I was going to say, you'd want to have a really good reason, and for it to be very non-internet facing...
     
  4. NSanity

    NSanity Member

    Joined:
    Mar 11, 2002
    Messages:
    17,411
    Location:
    Canberra
    If your hypervisor host or vcenter is web facing, may God have fucking mercy on your soul.
     
  5. Quadbox

    Quadbox Member

    Joined:
    Jun 27, 2001
    Messages:
    6,087
    Location:
    Brisbane
    Fair point.
     
  6. fad

    fad Member

    Joined:
    Jun 26, 2001
    Messages:
    2,210
    Location:
    City, Canberra, Australia
  7. NSanity

    NSanity Member

    Joined:
    Mar 11, 2002
    Messages:
    17,411
    Location:
    Canberra

Share This Page