Unigine Superposition

Discussion in 'Video Cards & Monitors' started by Agg, Apr 13, 2017.

  1. spit051261

    spit051261 Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    1,231
    Location:
    Perth
    It's not about winning
    It's just fun
    See how far you can get your card ,(have you read my guide , what do you think, easy ?) that's why you should have a go .

    Remember, you beat me by 500 When I had the asus and I still had a go
    I never gave up
     
    Last edited: Dec 30, 2019
  2. spit051261

    spit051261 Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    1,231
    Location:
    Perth
    :)
    Happy
    [​IMG]
     
  3. Azzan

    Azzan Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    2,589
    Location:
    Melbourne
    lol your GPU's running @ x8 speed atm cos you installed it the Verge way.. :D
    Reinstall GPU on PCI-E slot 1 and it'll run at x16 speed, and you should get bit higher score on Superposition too.
    (but that's good new, cos you can probably get #3 score now, Kingpin ftw!)

    My GPU:
    [​IMG]
    p.s. not sure why you don't have tick on DirectML and Ray Tracing on GPU-Z.. :confused:
     
    Last edited: Dec 30, 2019
  4. spit051261

    spit051261 Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    1,231
    Location:
    Perth
    Bus interface is p
    Bus interface is PCLe16 ?
    Where does it say it's 8 ?
     
  5. Azzan

    Azzan Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    2,589
    Location:
    Melbourne
    Yours says "@ x8", it should say "@ x16" like my screenshot.
     
  6. spit051261

    spit051261 Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    1,231
    Location:
    Perth
    Where does it say 8 ?
    It looks the same as your screenshot
     
  7. Azzan

    Azzan Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    2,589
    Location:
    Melbourne
    [​IMG]
     
  8. spit051261

    spit051261 Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    1,231
    Location:
    Perth
    Maybe because I just opened it up .
    What difference does it make ?
    It was just installed .
     
  9. Azzan

    Azzan Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    2,589
    Location:
    Melbourne
    All 8 boxes at the bottom should be ticked if you have RTX card.. so not sure why you only have 6 ticked.
    Maybe cos it's installed on Verge slot?
     
  10. spit051261

    spit051261 Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    1,231
    Location:
    Perth
    ooh , you could be right :(

    It can stay where it is .
    Looks better there and it's not as if I need any more speed from the card .
     
    Last edited: Dec 30, 2019
  11. Azzan

    Azzan Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    2,589
    Location:
    Melbourne
    Stefan Etienne 2019?
     
    Last edited: Dec 30, 2019
    munchkin1 likes this.
  12. spit051261

    spit051261 Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    1,231
    Location:
    Perth
    That's like telling me if I took the exhausts off my bike and painted it orange , it would do 200KPH in first gear instead of JUST 160 which it can do now.
     
  13. Azzan

    Azzan Member

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    2,589
    Location:
    Melbourne
    I don't know about 200kph.. but it'll def do 165kph if you painted it pink. :leet:
     
    spit051261 likes this.
  14. iwkyb

    iwkyb Member

    Joined:
    Apr 5, 2010
    Messages:
    50
    Location:
    Melbourne
    I will join the party with AMD

    [​IMG]

    CPU - 3950x OCed to 4.6
    Memoery - G Kill 3600 CL16 (Stock speed)
    GPU - Gigabyte 2080TI Windforce - 2100mhz Core (+200 core, +500 memory)
    Cooling - Custom Water Loop for both CPU/GPU
     
  15. munchkin1

    munchkin1 Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    4,565
    ‘The verge slot’
    That verge meme will never get old
    :lol::lol::lol::lol:

    It is literally just losing a bit of performance. But if you don’t mind losing it and you’re happy then who cares I guess
     
    Last edited: Dec 30, 2019
    Azzan and spit051261 like this.
  16. spit051261

    spit051261 Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    1,231
    Location:
    Perth
    That's a very good starting score .
    200 on core is excellent and still a way to go on memory .
    I've only been able to get to 130 on core :(
    Got to go for 30000+ :)
    You have the set up to do it with a bit more work.
    Azzan will get you there.
     
    Last edited: Dec 30, 2019
  17. spit051261

    spit051261 Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    1,231
    Location:
    Perth
    I was wrong , it does fit in slot 1 :(
    Thanks Azzan :)

    [​IMG]
     
    Last edited: Dec 30, 2019
    Dannyboi and Azzan like this.
  18. rthy

    rthy Member

    Joined:
    Dec 6, 2012
    Messages:
    916
    Location:
    Melbourne
    For the those povo people like me running old dells:
    [​IMG]

    Dell T7500 (stock)
    CPU - 2x x5675
    Memoery - 64gb ddr3r 1333
    GPU - MSI GTX1080 Armor
    Cooling - OEM
     
    Azzan likes this.
  19. munchkin1

    munchkin1 Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    4,565
    That kingpin card sure is nice with the display on it. Did you see any actual benchmark improvement from swapping to slot 1?
     
  20. spit051261

    spit051261 Member

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    1,231
    Location:
    Perth
    no :confused:
    Actually seems worse.
    The card is nice and only 2 slots which is good .
     
    Last edited: Dec 30, 2019

Share This Page

Advertisement: