UserBenchmark post up some results

Discussion in 'Storage & Backup' started by shane41, Sep 3, 2014.

  1. shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
    [​IMG]

    Looks to be a fun benchmark :thumbup:

    So I'll go first, this on my Haswell Desktop.

    Really simple:

    Link

    http://ssd.userbenchmark.com/

    Download 5mb zip OR exe

    http://ssd.userbenchmark.com/Software

    Just need internet connection & run it :thumbup:

    _____________________________________________________________

    UserBenchmark PC Test Results: 87% - Battle cruiser
    CPU: Intel Core i7-4770K - 125%
    HDD: Intel Raid 0 Volume 6TB - 297.6%
    SSD: OCZ Vertex 4 128GB VTX4-25SAT3-128G - 72.9%
    GPU: Nvidia GeForce GTX 570 - 64.1%
    GPU: Intel HD 4600 (Desktop 1.25 GHz) - 16.9%
     
  2. OP
    OP
    shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
    After running the benchmark you be greeted with a screen like this.

    [​IMG]
     
  3. EvilGenius

    EvilGenius Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    10,176
    Location:
    Rocky
  4. OP
    OP
    shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
  5. EvilGenius

    EvilGenius Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    10,176
    Location:
    Rocky
    Lol, it's not terribly impressed with my work laptop either :p


    UserBenchmark PC Test Results: 20% - Raft
    CPU: Intel Core i7 Q 840 - 33.7%
    SSD: SanDisk Extreme 240GB SDSSDX-240G-G25 - 38.5%
    GPU: Nvidia Quadro FX 880M - 6.9%



    That CPU result is hurtful! I spent good money upgrading that from the lowly dual core i5-560m that it came with :(


    Edit:


    And here's a latitude E7240 that we're rolling out at work at the moment..

    UserBenchmark PC Test Results: 44% - Jet ski
    CPU: Intel Core i3-4010U - 35.6%
    USB: Seagate Backup+ SL 1TB - 70.6%
    SSD: Samsung SM841N mSATA 128GB - 83.5%
    GPU: Intel HD 4400 (Mobile 1.0/1.1 GHz) - 11.8%
     
    Last edited: Sep 4, 2014
  6. OP
    OP
    shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
    Yeah it's a bit rough m8 :lol:

    I'll edit this post later & run a low spec machine like a P4 etc.

    Expect a outcome like " plank of wood " OR " rusty floating barrel " :D
     
  7. OP
    OP
    shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
  8. EvilGenius

    EvilGenius Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    10,176
    Location:
    Rocky
    This has me wondering how they figure out their scores.. I mean, my i7-840qm gets 33%, vs an athlon 3200+ on 20%? If you look at passmark scores it's 3421 vs 496....
     
  9. OP
    OP
    shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
    You missed the funny part EvilGenius, go look at the ram in pic.

    It's all relative ( even if old machine, they were still quickish for 2006 )
    This 939 machine has a agp XT800. But issue taking the driver.

    I bought a nice Sli 939 with 4800+ @ 2.4ghz dual core. :D
    Will toss a pair 7800gt in it for some lol's
    Maybe even boost up the storage side of it too.
     
  10. EvilGenius

    EvilGenius Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    10,176
    Location:
    Rocky
    Well to be fair, if your ram is only running at mhz speed, there are no ghz right? :p
     
  11. OP
    OP
    shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
    Running benchmark straight after a restart is a No No.
    As your OS drive is still busy, results a low health score.

    Sli does nothing. Though boosting frequency etc can help.
     
  12. TaroT

    TaroT Member

    Joined:
    Jan 18, 2002
    Messages:
    8,705
    Location:
    Hazelbrook nsw 2779
  13. OP
    OP
    shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
    Killing it TaroT :thumbup:
     
  14. EvilGenius

    EvilGenius Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    10,176
    Location:
    Rocky
    Ran a Latitude E6520 last night but the benchmark would only use onboard video. The old HD3000 didn't fair well. Need to play around a bit more and see if I can't get some results using the nvs4200m instead.
     
  15. EvilGenius

    EvilGenius Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    10,176
    Location:
    Rocky
    New Dell Latitude E7240's we're rolling out at work, this lot spec'd with i7-4600u's and 256gb msata ssd's.

    UserBenchmark PC Test Results
    Overall Health: 68% - Good. Overall Speed: 67% - Yacht.
    CPU: Intel Core i7-4600U - Health 38%, Speed 75.7%.
    SSD: Samsung PM851 mSATA 256GB - Health 100%, Speed 113.8%.
    USB: Lexar JD FireFly 8GB - Health n/a, Speed 11.2%.
    GPU: Intel HD 4400 (Mobile 1.0/1.1 GHz) - Health 67%, Speed 12.6%.
     
  16. OP
    OP
    shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
    That's a speedy laptop :thumbup:
    Though looks as cpu may have been busy. Perhaps tested too soon after restart ??
     
  17. EvilGenius

    EvilGenius Member

    Joined:
    Apr 26, 2005
    Messages:
    10,176
    Location:
    Rocky
    Nah I think it was having updates pushed onto it, not something I can control though. Well actually it's directly under my control.. but after I configure it the system does as it pleases so you know :p

    I was impressed with the gfx score. Onboard gpu beats the nvs 4200m in my E6520 by a noticeable margin, over 6% :Paranoid:
     
  18. OP
    OP
    shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
  19. theicemagic

    theicemagic Member

    Joined:
    Aug 6, 2001
    Messages:
    3,933
    Location:
    Melbourne, Australia
    UserBenchmarks: Game 139%, Desk 126%, Work 128%
    CPU: Intel Core i7-6900K - 110.2%
    GPU: Nvidia GTX 1080 - 166.9%
    SSD: Samsung 950 NVMe PCIe M.2 512GB - 231.9%
    RAM: Unknown 2x16GB - 71.5%
    MBD: Asus X99-DELUXE II

    Here's what happened after rebooting with RAM at its higher standard speed.
    UserBenchmarks: Game 143%, Desk 130%, Work 135%
    CPU: Intel Core i7-6900K - 113.2%
    GPU: Nvidia GTX 1080 - 167.6%
    SSD: Samsung 950 NVMe PCIe M.2 512GB - 256.8%
    HDD: Seagate Barracuda Green 2TB - 143.6%
    HDD: Seagate Barracuda Green 2TB - 141.4%
    RAM: Unknown 2x16GB - 78%
    MBD: Asus X99-DELUXE II
     
    Last edited: Jun 20, 2016
  20. OP
    OP
    shane41

    shane41 Member

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    6,060
    Location:
    on the edge
    Far out mate. Wanna swap + $50 cash your way :wired:
     

Share This Page