[VIC] Help request to test 4850x2

Discussion in 'Video Cards & Monitors' started by Gus the Mus, Feb 17, 2009.

  1. Gus the Mus

    Gus the Mus Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    897
    Location:
    Melbourne 3804
    Hey all, I've got a 4850x2 that I need assistance to test. I think it's faulty & I've tried everything that Sapphire have suggested & they have now suggested that I take it back to the reseller for testing but I'd like to put it in someone else's rig to test beforehand if possible. I'm in the Narre Warren area & you'll need some reasonably late model hardware, possibly latest bios & drivers for your mobo & a reasonably beefy PSU. BTW, the problem is that it causes complete lock up of the system after a couple of minutes in a 3d game.

    If anyone's willing to help out a fellow OCAU'er, please let me know & I will try to organise a time in the next few days.

    Cheers,

    Gus
     
  2. terroristone

    terroristone Member

    Joined:
    Apr 16, 2006
    Messages:
    2,063
    Location:
    Melb 3030
    your far from me, but i might be able to help you out on saturday, i have 3 systems here you can try it in, x48, p35, and amd 939, xp,vista 64, and windows 7.
    Andrew
     
  3. OP
    OP
    Gus the Mus

    Gus the Mus Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    897
    Location:
    Melbourne 3804
    Thanks for the offer but I'll try to find someone reasonably close as I've got people coming from interstate this weekend as well as a 1y.o. birthday party to get organised!
     
  4. vathink

    vathink (Banned or Deleted)

    Joined:
    Sep 29, 2006
    Messages:
    129
    Location:
    Melbourne
    hey mate, I got the exact same card and it ran fine with E8400, EP45 and a 430w TT PSU that came with a M9 case :tongue:. So if you want, you are more than welcome to test your card in my system.

    I ran an hour of 3Dmark06 and it passes just fine. Played left4dead and COD5 as well.
     
  5. OP
    OP
    Gus the Mus

    Gus the Mus Member

    Joined:
    Apr 30, 2004
    Messages:
    897
    Location:
    Melbourne 3804
    Hmmm, if it ran fine with that PSU, I've got another system here with a CM 430W so maybe I'll give that a go first. Cheers for the heads up & depending on how I go, I might take you up on the offer.
     

Share This Page

Advertisement: