Winamp not always on top

Discussion in 'Newbie Lounge' started by steve_stogwart, Sep 10, 2006.

  1. steve_stogwart

    steve_stogwart Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    339
    I just installed winamp and checked 'always on top'.

    The problem is that only part of it will stay on top when IE is open (and maybe other programs, i haven't really noticed). The playlist stays on top, but the other part doesn't. Also it dissapears when i 'show desktop'.

    I had fixed it one other time, but i can't remember how. I'm pretty sure it's some option within winamp itself.

    Any help would be appreciated.
     
    Last edited: Sep 10, 2006
  2. MR CHILLED

    MR CHILLED D'oh!

    Joined:
    Jan 2, 2002
    Messages:
    128,598
    Location:
    Canadia
    There's an "aways on top" function but I've found it doesn't work anymore. Used to work perfectly but all of a sudden with a certain release it stopped working properly, no idea why. I haven't been able to get it working properly for quite a while now.....but I'm never sure if it has something to do with the theming I'm using or not. I share your pain.
     
  3. lagmaster

    lagmaster Member

    Joined:
    Oct 8, 2004
    Messages:
    3,067
    Just uncheck it and check it again, and she comes good.

    (I think it's a bug.)
     
  4. MR CHILLED

    MR CHILLED D'oh!

    Joined:
    Jan 2, 2002
    Messages:
    128,598
    Location:
    Canadia
    Tried that, no good for me, if it's a bug it's a bug that's been around for a while now :/
     
  5. CoolerMaster

    CoolerMaster Member

    Joined:
    Jul 10, 2005
    Messages:
    598
    Location:
    SA
    There is an option in the preferences to do with running full screen programs and always on top that fixed it for me. I'm at work now so I don't have winamp to check, but i'll post when I get home.
     
  6. SuiCid3

    SuiCid3 Member

    Joined:
    Nov 12, 2003
    Messages:
    4,127
    Location:
    2007
    My Winamp ALWAYS stays on top.... it always ticks itself again every time I exit the program. :(
     
  7. cyanidebubbles

    cyanidebubbles Member

    Joined:
    May 21, 2006
    Messages:
    119
    Location:
    Brisbane, QLD
    click on winamp, and press Ctrl +A, and to unlock it, press it again
     
  8. OP
    OP
    steve_stogwart

    steve_stogwart Member

    Joined:
    Apr 13, 2004
    Messages:
    339
    Yeah this guy is on the money. I eventually worked it out.

    So yeah you have to have always on top ticked, but for some stupid reason it still fucks up.

    You then also have to untick "disable always on top while fullscreen applications are focused" in down the bottom of the general preferences. If you do that the 'always on top' function will work like it should have worked in the first place.
     
  9. MR CHILLED

    MR CHILLED D'oh!

    Joined:
    Jan 2, 2002
    Messages:
    128,598
    Location:
    Canadia
    Almost forgot about this thread, was going to try this a while back. Just for the record this solution worked for me, everything back to normal.

    Cheers for the tip.
     

Share This Page